Svetlana Ceca Ražnatović: Bila bih najsrećnija da imam nekog

7
Uoči polaska na dugo očekivani porodični odmor folk zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović ne krije da bi bila još srećnija kada bi imala priliku da vrele letnje dane deli sa svojom idealnom polovinom.
Foto: Vladimir Šporčić
Foto: Vladimir Šporčić

Nakon što je 14. juna napunila trideset devet godina, folk zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović započela je novo životno poglavlje ispunjeno privatnim i poslovnim izazovima. Ali, iako je posle dve godine samovanja, barem u pesmi, rešila da kaže zbogom samoći, Ceca još nije srela muškarca koji bi joj zavrteo tlo pod nogama, iako bi se rado i bez ustručavanja prepustila izazovima nove ljubavi. S druge strane, u poslovnom smislu, okrenula se potpuno drugačijem zvuku koji promoviše na CD-u C - klub koji sadrži dve nove pesme i četiri remiks verzije numera s albuma Ljubav živi. U jednoj od kompozicija koja nosi naziv Zagrljaj postoji i stih: Hej samoćo, sviraj kraj, koji folk diva ovih dana najčešće pevuši.

- Prezadovoljna sam reakcijama publike na nove pesme i veoma mi se dopada glasanje koje je u toku na mojoj najpopularnijoj Facebook fan stranici, a gde fanovi odlučuju o tome koja im je pesma draža. Numere tipski nisu iste, ali obe su tužne i govore o onome što sam proživljavala i što sada doživljavam u svom privatnom životu. Odluka o tome da samujem nije moj hir, već mi je to situacija nametnula. Mada, možda se nešto i promeni. Volela bih da sam zaljubljena, znam kako to pokreće, ali kada i kako će se tako nešto desiti, nije ono na šta možemo da utičemo - kaže za Story Ceca i otkriva nove detalje o svom emotivnom životu -  Ne razmišljam o udaji, čak i ako mi se desi prava ljubav. U specijalu sam rekla da bih, kada bi se to desilo, svadbu morala da organizujem na Ušću zbog broja fanova koji bi došli. Fanovi bi došli, mlada bi bila spremna, ali nema mladoženje... Tako da od svega nema ništa - smeje se Ceca koja od početka sledeće nedelje putuje na Kipar gde će odmarati sa decom.

- Nakon što sam objavila dve nove pesme idem na dugo očekivani odmor i to odmah posle koncerta u Banjaluci. Radimo i na novom albumu i već imamo neke melodije koje Mili doteruje. Na odmor ću ići porodično, iako bih bila najsrećnija da imam i nekog sa kim bih provodila romantične trenutke - kaže folk zvezda čija deca, iako muzički nadarena, za sada ne razmišljaju o tome da krenu maminim stopama pošto im je školovanje prioritet.

- Želim da moja deca imaju mogućnost da se razviju u ljude koji će jednog dana biti vrlo obrazovani i profesionalno ostvareni. A ako njihova sreća nije kraj mene u Beogradu, mogu samo da ih podržim. Moj najveći uspeh biće da ih vidim srećne i ostvarene te ću im, koliko god je to moguće, pomoći da stignu do cilja - ističe zanosna brineta koja za sada ne razmišlja da objavi knjigu ili snimi film o svom životu.

- Nisu sve moje pesme autobiografske. Mnoge se bave uopštenim ljubavnim temama, ali u svaku je unet deo mog života. Velika je privilegija što sam imala šansu da kroz čitav svoj život pesmama oslikavam ono što mi se dešavalo privatno. I po mom mišljenju, to je pravi film ili knjiga o meni. Profesionalno sam mnogo toga postigla, ispunjenje bilo kakvih dodatnih želja bilo bi nerealno, ali ako se i desi još nešto, verujem da će to biti zbog odličnog spoja moje i energije moje publike - sigurna je lepa pevačica koja trenutno ne razmišlja o tome kako će njen život izgledati u dalekoj budućnosti.

- Ne zamišljam sebe ni za deset, ni za dvadeset godina. Anastasija na svom telefonu ima aplikaciju koja donekle dočarava kako ćete izgledati za koju deceniju. Moja prva reakcija bila je smeh jer sam shvatila da se time ne vredi opterećivati. Jedino što možemo jeste da damo sve od sebe kako bismo spremni dočekali godine koje dolaze - zaključuje Ceca koja će nakon nastupa u budvanskom Top Hillu 29. jula otputovati u Ohrid gde peva 4. avgusta, a potom će 12. avgusta nastupiti na Saboru trubača u Guči. Sve to nakon dugo očekivanog odmora na koji, kako je otkrila za Story, odlazi već sledeće nedelje.

 

Piše: Nikola Rumenić

 

makonda-tracker