Maja Višić objavila novu pesmu Otkaži sve

0
Nakon tri albuima sa grupom Noć i Dan i prvog solističkog albuma Anđeo čuvar, pevačica Maja Višić izdala je novi hit singl Otkaži sve.
Maja Višić
Maja Višić

Muziku i aranžman pesme radio je Saša Dinić, dok se za tekst pobrinula Ana Dinić. Za pesmu je snimljen i visoko budžetni spot u klubu Kolektiv, u kome je učestvovalo preko 30 igrača, ali i Playboy zečica Isidora Ivančević i maneken Mihailo Bukvić. Režiju spota potpisuje Srđan Radosavljević koji živi i radi u Londonu, dok je za montažu zadužen Nikola Filipović.

- U ovom periodu svoje karijere bio mi je neophodan drugačiji pristup, van standardnih klišea. Ova numera je toliko specifična, urbana, i što je najvažnije - ne možete ostati mirni kada je čujete, tera vas da igrate! Uradila sam i visoko budžetni spot jer je bilo neophodno da se vidi energija koju pokreće taj zvuk. Reakcije su fantastične kada izvodim pesmu na svojim gostovanjima jer je potpuno drugačija od svega što sam radila do sada - rekla je Maja. Pesma Otkaži sve naćiće se na letnjoj kompilaciji hitova City Records-a u julu mesecu.

makonda-tracker