Dženifer Eniston: Suze zbog isplanirane prosidbe

0
Za Dženifer Aniston i Džastina Teroa boravak uEvropi ličio je na romantični film – dve nedelje odmora, putovanje po sofisticiranoj Francuskoj i romantičnoj Italiji, mirne večere i uživanje na svakom koraku, ali se ipak sve završilo suzama.
Dženifer Eniston, foto: Profimedia
Dženifer Eniston, foto: Profimedia

Iako je Džastin zaprosio Dženifer, u jednom rimskom hotelu, želeći da sa njim provede ostatak života, ona je opet našla razlog da bude nezadovoljna.

- Dženifer misli da je zaprošena samo zato što je insistirala na tome. Ne želi da se Džastin oženi njome samo zbog pritiska koji oseća – rekao je izvor blizak zvezdi serije Prijatelji.

Šarmantna glumica otišla je 10. juna u Pariz sa Džastinom, nadajući se da će se sa savršeno isplaniranog odmora vratiti kao njegova verenica. Izgledali su veoma srećno, dok su razmenjivali nežnosti na putu od pariskog aerodroma Šarl de Gol do luksuznog apartmana u hotelu Ritz. Iako je vreme bilo kišovito, prvih par dana to nije uspelo da im pokvari raspoloženje. Vreme su provodili ploveći Senom, uživajući u večerama, kao i u šopingu u poznatim pariskim prodavnicama.

Čin prosidbe u Parizu skoro da je postao kliše za zaljubljene parove – kako u poznatom restoranu Žil Vern, tako i na vrhu Ajfelove kule sa nezaboravnim pogledom na Grad svetlosti. Tako je i Džastin iskoristio prednosti Pariza i zaprosio je Dženifer 13. juna za vreme večere. Iako misli da je prosidba rezultat dužeg insistiranja i nije mogla da sakrije svoje razočarenje, glumica je ponosno pokazala svoj novi verenički prsten kada je sletela u Los Anđeles. 

Jedno je sigurno - teško je udovoljiti četrdesettrogodišnjoj Dženifer.

Zorana Stanković

makonda-tracker