Ledeno doba body painting sedmog jula u TC Delta City i Ušće

0
Ispred multipleksa Kolosej u Ušću od 13 do 15h i bioskopa Cineplexx u Delti od 16 do 18h, profesionalni tim centra za animaciju dece Čigra igra slikaće omiljene junake filma Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata na licu i telu zainteresovanih posetilaca i pose

Film Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata stigao je u domaće bioskope i zabava se nastavlja! Nakon Dečijih igara LEDENO DOBA, MCF MegaCom Film organizuje novi atraktivni program za sve ljubitelje čuvenog filmskog serijala.

U tržnim centrima Ušće Shopping Center i Delta City pripremili smo Ledeno doba body painting, u popodnevnim časovima 7. jula.

Podsećamo da je Ledeno doba već zahvatilo pojedine delove Beograda. Povodom bioskopskog starta filma Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata, ispred glavnog ulaza u Ušće Shopping Center u okviru UŠĆE OPEN AIR manifestacije, 2. jula postavljena je santa leda sa najluđom vevericom u istoriji – Skretom!

Film Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata u našoj zemlji premijerno je prikazan 1. jula. U Sava centru gledaocima su se predstavili domaći glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji, dok su se u bioskopima Vilin grad u Nišu i u Cineplexx Kragujevac Plaza, na premijeri, gledaoci zabavili upravo body paintingom.

makonda-tracker