Jelena Jovičić: U iščekivanju devojčice

0
Glumica Jelena Jovičić sa velikim nestrpljenjem očekuje rođenje ćerkice koja je plod ljubavi sa njenim emotivnim partnerom Sašom Vujisićem
Jelena Jovičić, Foto: Vladimir Šporčić
Jelena Jovičić, Foto: Vladimir Šporčić

Zvezda Pozorišta na Terazijama Jelena Jovičić (35) po drugi put proživljava najlepše trenutke u svom životu jer poslednjih sedam meseci uživa u blagoslovenom stanju. Zbog ploda njene velike ljubavi sa ekonomistom Sašom Vujisićem (29) koji radi u vojnoj bezbednosti, lepa brineta odložila je sve poslovne obaveze i povukla se iz javnosti u želji da na miru dočeka svoje drugo dete i potpuno se posveti ulozi majke. Pošto ne voli da otkriva sve detalje iz svog privatnog života, poznata glumica ni sada nije želela da otkriva mnogo o svom trenutnom stanju, ali smo saznali da očekuje devojčicu i da trenutno uživa na letovanju u inostranstvu.
Iako je zbog brojnih zahtevnih uloga u matičnom pozorištu navikla na aplauze i nakon role u hit seriji Vojna akademija stekla naklonost brojne televizijske publike, vitkoj brineti su na prvom mestu uvek bile majčinske obaveze. Sin Mateja (4,5) koga je dobila u braku sa bivšim suprugom Nenadom Kovačevićem (39), od koga se razvela početkom prošle godine, od rođenja je bio u centru njene pažnje, pa se sa puno ljubavi posvetila njegovom vaspitanju. Zato joj je bilo veoma važno da njen plavokosi mališan prihvati čoveka koji joj je vratio osmeh na lice i veru u ljubav.

- Zaista sam srećna, a najvažnije je da Saša ima lep odnos sa mojim sinom Matejom. Nikada ne bih mogla da budem s nekim ko nije porodična osoba i ne zna da se ophodi prema detetu na tako divan način kao što to čini moj partner. Osim što je lep, zgodan i mlad, Saša je odličan prijatelj, dobar čovek i pun je ljubavi, a ja od muškarca ne tražim ništa više od toga. Mnogo se volimo - istakla je Jelena krajem marta za Story.
Dok polako broji dane do porođaja u avgustu, mada postoji mogućnost i da njena princeza stigne na svet 29. jula, baš na njen 36. rođendan, ova umetnica neizmerno uživa u svakom trenutku druge trudnoće. Pevuši svojoj devojčici najnežnije melodije, razmišlja o najlepšim ženskim imenima i mašta o trenutku kada će je prvi put priviti na grudi, ali i o tome koliko je srećna što joj je život dao novu šansu da bude potpuno zadovoljna žena.

Jelena Kulović

 

 

 

makonda-tracker