Počinje sedmi Oriflame Izbor za Naj majku i ćerku

0
Kompanija Oriflame sedmu godinu za redom organizuje takmičenje za Izbor za naj majku i ćerku.

Takmičenje je tokom juna i jula meseca ušlo u prvu fazu, koja podrazumeva prikupljanje prijava kandidatkinja za izbor. Prijave se prikupljaju do 15. jula, a interesovanje je veliko i već je prikupljeno preko 100 prijava za ovogodišnji Izbor. Tokom avgusta planira se selekcija za finale, a tokom septembra i oktobra pripreme za finalno veče i samo veče izbora. Kao i svake godine Oriflame se pobrinuo da promo lica Izbora budu upravo majka i ćerka koje najbolje svedoče o lepoti ove veze, a ove godine to su Ljiljana Blagojević i Kalina Kovačević, prirodne i jedinstvene srpske lepotice, koje su u najlepšem svetlu dočarale svoju bliskost.

Takmičenje za Izbor za naj majku i ćerku jedan je od mehanizama kojim kompanija Oriflame promoviše prave vrednosti i duh zajedništva, i u tom smislu traži kandidatkinje koje će na finalnoj večeri tokom oktobra pokazati da istrajavaju na bliskosti i neguju porodične veze, ljubav i poverenje.

Uslovi za prijavu na izbor podrazumevaju pravo izbora za majke i ćerke (preko 16 godina starosti) iz cele Srbije koje pošalju prijave do 15. jula 2012. godine. Prijave se mogu ostvariti  putem kupona u izdanjima Joy i Story, Oriflame magazina Business&beauty ili putem interneta na adresi www.oriflame.rs, pri čemu je neophodno popuniti i poslati kupon za prijavu. 

Tokom avgusta biće organizovani kastinzi u većim gradovima, a krajem avgusta biće predstavljene i finalistkinje izbora koje će imati zadatak da se u što boljem svetlu predstave tokom finalne večeri krajem oktobra 2012. godine. Za njihov nastup pobrinuće se tim profesionalaca, a pobednice će kao i svake godine osvojiti vredne nagrade, među kojima je svakako najvažnija put u Švedsku sa 1000 evra džeparca. Oriflame će se pobrinuti da i najkreativniji i najšarmantniji par takođe bude nagrađeni. Sve finalistkinje će dobiti specijalne Oriflame pakete i postaće počasni Oriflame konsultanti.

makonda-tracker