Mario Baloteli uskoro postaje otac!

0
Napadač Mančester Sitiija i italijanske reprezentacije Mario Baloteli uskoro će postati otac, a lepu vest otkrila je njegova devojka Rafaela Fiko.
Mario Baloteli, foto: Profimedia
Mario Baloteli, foto: Profimedia

Par je poznat po turbulentnoj vezi. Pre dva meseca rastali su se jer je Mario bio povezivan u javnosti sa drugom ženom. Ipak, nakon saznanja da je trudna, njegova tadašnja bivša devojka, inače italijanski model Rafaela Fiko, odlučila je da ocu svog deteta pruži još jednu šansu.

Brineta u drugom stanju, koju su paparaci uslikali na letu iz Milana u Rim, izjavila je da ona i Mario obnavljaju svoju vezu.

Dvadesetčetvorogodišnja Rafaela otkrila je Baloteliju da je trudna neposredno pred polufinalni meč koji je italijanska reprezentacija igrala protiv Nemačke.

- Pozvala sam ga dan pre utakmice i rekla sam mu da očekujemo dete. Nakon pauze, rekao je:  Saopštila si mi najlepšu vest na svetu – nije bila tajanstvena Rafaela.

- Znam koliko me Mario voli, i koliko ja volim njega. Počinjemo ispočetka. Sigurna sam da će on biti sjajan otac, pun ljubavi i razumevanja, i privržen partner –rekla je buduća mama, koja se pojavljivala u italijanskoj verziji rijaliti šoua Veliki brat, a bila je u vezi i sa Kristijanom Ronaldom.

Pol deteta nije poznat, ali će zasigurno otac biti taj koji će izabrati ime za prinovu.

Mario je postao zanimljiv široj publici nakon dva gola koja su bila presudna za plasman Italije u finale Evropskog prvenstva, kada je tom prilikom svoju radost izrazio neobičnim gestom. Njegov borbeni stav postao je popularan zbog fotomontaža koje kruže internetom, a nepresušni humor onlajn korisnika ne jenjava.

Zorana Stanković

makonda-tracker