Karla Bruni po treći put mama

0
Bivša prva dama Francuske i jedna od najpoznatijih italijanskih manekenki, Karla Bruni, ponovno je trudna, i to samo osam meseci nakon rođenja ćerkice Đulije.
Karla Bruni, foto Profimedia
Karla Bruni, foto Profimedia

Iako više nije u centru pažnje kao dok je njen suprug Nikolas Sarkozi bio na čelu Francuske, Karla, ipak, zbog svoje manekenske karijere, ne može proći neprimećeno u javnosti. U poslednje vreme se pričalo da se Karla previše opustila otkako je Sarkozi izgubio na izborima i dobila nekoliko kilograma viška.

Međutim, francuski magazin Closer piše da Karla očekuje prinovu. Sarkozi i Bruni bili su na dočeku jedne mjanmarske političatke u Parizu, a Karla je, prema pisanju francuskog magazina, tom prilikom nosila belu majicu ispod koje se nazirao trudnički stomačić.

- Prijatelji su je posebno poslednjih nedelja pitali kako ne može da smrša posle poslednje trudnoće, a ispostavilo se da čeka još jednu bebu - navodi izvor magazina Closer.

Karla je navodno luda od sreće zbog prinove, ali obzirom na to da ima 44 godine preporučeno joj je mirovanje. Bivša manekenka već ima dvoje dece, desetogodišnjeg Aureliena, kojeg je dobila dok je bila u vezi s francuskim filozofom Rafaelom Enthovenom i osmomesečnu Đuliju sa bivšim francuskim predsednikom.

Karla i Nikolas u braku su četiri godine.

Tijana Radovanović

makonda-tracker