Ex Yu Rock Fest sutra u Starčevu

0
Četvrti Ex Yu Rock Fest biće održan u subotu uveče 30. juna uz nastupe Crvene jabuke, Hladnog piva, Pekinške patke i Zemlje gruva na stadionu FK Borac u banatskom mestu Starčevo, nedaleko od Pančeva.

Četvrti Ex Yu Rock Fest otvara u 19:15 nastup mladog agro-metal benda Seljačka buna iz Beograda, a od 20:15 publiku će rasplesati njihovi sugrađani Zemlja gruva.

Glavne zvezde ovogodišnjeg Ex Yu Rock festa biće sarajevsko-zagrebačka Crvena jabuka koja nastupa u Starčevu u subotu od 21:45, legendarni pank bend Pekinška patka (23:15h), veliko pank-rok ime - zagrebačko Hladno pivo koje će od 00:15h isporučiti gomilu starih hitova i pesama sa aktuelnog CD albuma Svijet glamura.

Ulaznica u pretprodaji košta 400 dinara, dok je na dan koncerta 500 dinara na ulazu u stadion. Pretprodaja ide u Pančevu u Turističkoj organizaciji Pančeva, Starčevu u biblioteci Doma kulture i u MZ Starčevo.

Za one koji na na Ex Yu Rock Fest dolaze iz pravca Beograda, direktna linija Beograd - Starčevo vozilima City Express obezbeđena je sa Dunav stanice počev od 18:00 na svakih 20 minuta. Isto je i u povratku počev od 1h.

makonda-tracker