Moj Kutak – Lejla Hot: Začinjeno uspomenama

0
Pevačica Lejla Hot u Mini muzičkoj akademiji, gde radi kao profesor, osmislila je inspirativni radni kutak gde se prepliću sitnice iz njenog privatnog i poslovnog sveta i navode je da bude još kreativnija
Lejla Hot, foto: Luka Šarac
Lejla Hot, foto: Luka Šarac

Za dobro jutro! - Dan započinjem kafom iz svoje omiljene šolje, a najviše volim da pijem kafu tri i jedan, ili kako ja volim da je zovem: i sestra i žena i drug.

Najdraži... - Svoje prijatelje i mile ljude volim da imam uvek kraj sebe, pa kad nisu fizički prisutni, onda je dovoljno da pogledam neku od naših zajedničkih fotografija.

Spavalica - Pre nekoliko godina od prijatelja sam na poklon dobila budilnik pošto sam spavala do podne i nikako nisu mogli da me probude... Ipak vremenom sam uspela da se rešim ove ružne navike.

U ritmu - I u školi u kojoj predajem i u stanu imam električni klavir. Najviše mi odgovara zbog toga što može da se reguliše jačina zvuka, pa i noću mogu da sviram, a da ne budim svoje ukućane.

Vredni zapisi - Iako su dani studiranja iza mene, i dalje volim da se opustim svirajući dela kompozitora iz romantičarskog perioda.

 

Sitnice - Lepa malena kutijica koju sam dobila za rođendan sada mi služi za čuvanje prstenja.

Modni detalj - Jedno vreme stalno sam nosila marame, pa imam čitavu kolekciju onih najšarenijih i najneobičnijih, dok danas samo s vremena na vreme ovim asesoarom upotpunjavam odevne kombinacije

Danilo Mašojević

TAGOVI: 123Lejla Hot
makonda-tracker