Teodora Baković i Milan Radulović: Posesivno čuvamo svoju ljubav

1
Nakon poslovnog susreta koji je inicirala njegova majka Marina Tucaković, aranžer i kompozitor Milan Radulović zaljubio se u pevačicu Teodoru Baković koja mu je bila najveća podrška kada mu je preminuo brat
Foto: Vladimir Šporčić
Foto: Vladimir Šporčić

Mlada pevačica Teodora Baković (19) u strasnoj je jednogodišnjoj romansi sa Milanom Radulovićem (26), mlađim sinom tekstopisca Marine Tucaković (58) i kompozitora i aranžera Fute Radulovića (51). Svojim šarmom i lucidnošću, ovaj talentovani momak poznat pod nadimkom Laća, u potpunosti je osvojio Teodorino srce i na dobrom je putu da ozvaniči njihovu vezu.

- Upoznali smo se posredstvom njegove majke Marine Tucaković kod koje sam došla kako bih je angažovala da radi pesme za moj album prvenac. Ponudila mi je dve Laćine numere i takom smo stupili u kontakt – kaže Teodora koja ovih dana promoviše svoj prvi album pod nazivom Srećno, a Milan objašnjava da im se veza dogodila spontano, u prvoj polovini prošle godine.

- Uradio sam aranžmane za pesme Pogrešna soba i Holivud koje su završile na njenom albumu. Živim u Beogradu, ali ubuduće ću sve češće biti u Parizu gde pripremam jedan muzički projekat, ali spreman sam da odolim svim izazovima veze na daljinu i sačuvam romansu sa Teodorom – priča Milan koji je često izložen ljubomornim ispadima gospođice Baković.

- Presrećna sam kraj njega. On je često u Parizu i tamo se odlično snalazi, ali ljubomorna sam kada mu devojke na bilo kom mestu udeljuju komplimente i kažu kako liči na Džonija Depa. Posesivna sam i ni sa kim ne želim da ga delim, čak ni u mislima – smeje se Teodora koja je svojom spontanošću osvojila i srce buduće svekrve Marine Tucaković.

- Marina je oduševljena mnome kao potencijalnom snajkom i obožava nas kao par. Imala je šesto čulo kada je reč o pesmama koje mi je napisala jer sam se pronašla u svakom tekstu, ali isto tako odlično je pogodila i moj ukus za muškarce – iskrena je Teodora koja je od Milana mlađa sedam godina.

- Nisam ljubomoran jer se ne obazirem na malograđanske principe. Sedam godina sam stariji od nje, kao moja mama Marina od  tate Fute ali ne bih bio objektivan kada bih iz iskustva mojih roditelja trebalo da procenim da li je ta razlika dobra ili loša za opstanak veze – ističe Milan kome je Teodora bila velika podrška nakon smrti njegovog starijeg brata Miloša koji je preminuo pre tri i po godine u porodičnoj kući na Vračaru. Pošto neke rane nikada ne zacele, Teodora se i dan-danas trudi da Milanu pruži utehu.

- Ona je veoma empatična osoba i mogu o svemu da joj se poverim. Dobar je savetodavac i mnogo mi pomaže, ako je uopšte moguće pomoći nekom u takvoj situaciji. Imam bezrezervnu podršku s njene strane – iskren je mladi muzičar koji je presrećan i zbog toga što je prvi Teodorin dečko.

- On je moj prvi dečko i nemam ljubavnog iskustva pre veze s njim. Još sam nevina – smeje se Teodora, a Milan odmah demantuje ovakve njene tvrdnje.

- Naravno da laže za nevinost, ali zaista tvrdi da samo joj prvi u svakom smislu – kaže Radulović čije osobine često stavljaju na iskušenja njegovu vezu sa Bakovićevom.

- Milan je tvrdoglav i zna šta voli ili ne voli, pa teško mogu da utičem na njega. Ipak, smatram da on nema mane ili poroke i za mene je naprosto savršen muškarac – priča pevačica koja, iako joj je njegova majka pisala pesme za ceo album, oštro ističe kako nije u vezi sa Milanom zarad materijalnog interesa.

- Oboje smo bogati i niko nikog ne koristi. Zapravo, nas dvoje smo nezvanično verenici. Nisam je još zaprosio, ali neminovno je da će se i to desiti – zaključuje talentovani Milan čija će se devojka pesmom Velika  predstaviti na festivalu Sunčane skale početkom jula u Herceg Novom.

Nikola Rumenić

 

 

 

 

makonda-tracker