Story mesec mode

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Jelena

28-06-2012 13:24h
Hoce li biti dostupno u Kraljevu i jel se zna od koje do koje velicine sndala,suknje topa i haljine?

romaa

29-06-2012 10:07h
Cini mi se da je ovaj mesec mode nalosiji do sada, a taman sam se ponadala, kad ono, nista ...

Zorana

29-06-2012 10:14h
Zasto su paketi dostupni samo u Vojvodini i Beogradu? A mi ostali....?

sdf

29-06-2012 11:26h
da li se moze poruciti preko interneta?

lena

29-06-2012 19:06h
a mi juzno od beograda smo neka druga drzava ili....?

Ivana

01-07-2012 01:20h
U prethodne dve godine sam uvek porucivala proizvode iz vase ponude preko interneta. Lakse je i elegantnije od jurcanja i trazenja po kioscima. Molim Vas, u svoje ime a verujem i u ime ostalih citateljki, da organizujete ponovo takav vid prodaje. Unapred hvala!

Jelena

01-07-2012 13:29h
Svake godine sam kupovala casopis sa poklonima preko interneta,sto je zaista za svaku pohvalu,i zaista mislim da je i vama bilo to dobro.Malo ste me iznenadili da to i ovog puta niste uradili.Mozete li opet organizovati za nas vase verne citatelje i kupovinu preko interneta?Iskreno se nadam da cete to uciniti jer ste vi jedini koji misli na svoje citaoce i stalo vam je do nas i naseg misljenja.Hvala

Tina

02-07-2012 13:34h
Ispravite grešku i omogućite on line kupovinu!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: