Čarli Šin: Doživeo sam mentalni krah!

0
Nakon što je prošle godine dobio otkaz i prekinuo snimanje serije Dva i po muškarca, poznati glumac priznao je da je razlog tome bilo njegovo psihičko stanje koje je došlo kao posledica razvoda, previše posla i dosta nakupljenog besa.
Čarli Šin, foto Profimedia
Čarli Šin, foto Profimedia

U nedavnom intervjuu koji je dao za poznati magazin Playboy, Čarli Šin je naveo da se u tom periodu, kada je prekinuo snimanje serije, psihički jako loše osećao.

- Nisam znao šta mi se dešava. Mislio sam da sam poludeo! – priznao je Čarli za Playboy.

Zvezda nove serije Anger Management istakao je da misli da najveći udeo u njegovom mentalnom i emocionalnom krahu imala količina nakupljenog besa koju je držao u sebi.

- Nagomilavanje besa u meni  bila je posledica napornog rada, razvoda i još mnogo toga – rekao je Šin i dodao da su i uvrede koje je prošle godine uputio kolegama proizišle iz istog razloga.

 Naime, glumac je prošle godine u jednoj radijskoj emisiji izvređao svoje kolege nazivajući ih budalama i trolovima koji spavaju sa svojim ružnim ženama pred svojom ružnom decom i žive jadne živote.

- Počeo sam da se otvaram. Konačno sam izgovorio sve one stvari o kojima sam dugo razmišljao – ali usred psihotičnog napada! – rekao je Šin.

Glumac se uskoro vraća na televizijske ekrane i igraće jednu od glavnih uloga u seriji Anger Management, čija će prva epizoda premijerno biti prikazana 28. juna na američkoj mreži FX. Šin je oduševljen novom ulogom i ističe da je lik koji on tumači indentičan pravom Čarliju.

Tijana Radovanović

makonda-tracker