Adel otkrila škakljive detalje o bivšem dečku

0
Samo četiri sata nakon što mu je iskazala svoje simpatije, tajanstveni muškarac koji je inspirisao Adel za njen prvi album, pobegao je iz njenog života.
Adel, foto: Profimedia
Adel, foto: Profimedia

Kako piše u biografiji pevačice, ovaj tajnstveni muškarac pobegao je na njen 18. rođendan s jednim od prijatelja homoseksualaca.

– Jedna stvar koju znamo, jeste ta da je reč o prvoj ljubavi koja se nije dobro završila. Znala je da je on biseksualac, ali je zbog svega što je osećala prema njemu mislila da će njih dvoje uspeti. Četiri sata nakon što mu je priznala svoje emocije, dečko je pobegao s njenim gej prijateljem – stoji u neslužbenoj biografiji naziva Adele: The Biography koju je napisao Mark Šapiro.

On je zabeležio sve o životu dvadesetčetvorogodišnje zvezde koja je detinjstvo provela s majkom u Londonu. Aferu s tajanstvenim muškarcem nastavila je uprkos njegovom begu, ali nakon četiri meseca odlučila je da prekine vezu zbog njegove nevere. I sama je na svojoj službenoj stranici priznala kako su tekstovi pesama na njenom albumu nastali iz ljubavi prema jednom muškarcu.

– Moj prvi album govori o razdoblju između 18. i 19. godine, o ljubavi. Pesma Daydreamer je posvećena dečku u kog sam bila zaljubljena, on je bio biseksualac i ja nisam znala da se nosim s tim. On nikada ne bi bio ono što sam tražila u dečku. Ionako sam jako ljubomorna pa nisam mogla da se nosim i sa devojkama i sa muškarcima – napisala je Adel.

Šapiro je u biografiji spomenuo i njenog oca za kog tvrdi da je bio alkoholičar, zbog čega je zamalo i umro, te da je s Adel u jako lošim odnosima. A kako tvrdi autor biografije, upravo zbog zoga što ljubav nije dobijala od oca, tražila ju je u muškarcima koji su se uvek loše odnosili prema njoj.

makonda-tracker