Željko Joksimović: Mina je nasledila moj talenat

0
Pop pevač otkrio je koliko je ponosan na ćerku Minu, ali i kako smatra da je ljubomora u maloj meri potrebna za svaku ljubav.
Željko Joksimović: Story press, Luka Šarac, GODAR
Željko Joksimović: Story press, Luka Šarac, GODAR

Željko je u intervjuu za Večernji list prokomentarisao da li je njegova supruga i poznata voditeljka Jovana Joksimović ljubomorna što ga obožavateljke i dalje opsedaju.

- Ljubomora je stvar koja se mora prevazići u jednom odnosu, iako je, naravno, u maloj meri potrebna za svaku ljubav. Mislim da se nas dvoje u toj priči dobro razumemo – rekao je pevač kojio je istakao da u ljubavi sluša samo svoje srce.

– Savete kad je reč o privatnom životu ne prihvaćam ni od koga, puštam da me savetuje moje srce. Ni u poslu nisam drugačiji, ali tu, naravno, više radi razum, manje duša – smatra Joksimović koji je veoma ponosan na šesnaestogodišnju ćerku Minu iz prvog braka sa psihologom Vesnom Avramović.

– Mina je nasledila moj talent i školuje ga, na što sam posebno ponosan. Mislim da će biti veoma dobra u muzici, a verujte mi da me je proteklih meseci savetovala kao već ozbiljna i dovoljno obrazovana muzičarka.

Volim vreme provoditi sa porodicom, po mogućnosti u prirodi, ali volim otići i u teretanu – kaže Željko koga su šokirale tvrdnje da je minirao nastup Nine Badrić na Eurosongu plasiranjem inforamcije da je njen prateći vokal Ivana Čabraja pokušala da ukrade sliku iz hotela u kome su odseli.

– Za ovu tvrdnju čujem prvi put i stvarno mi je žao što je neko plasirao tako ružnu priču. Svakako je to bio neko zlonameran. Nina Badrić i ja smo prijatelji i ovakvi tračevi ne mogu uzdrmati naše prijateljstvo, ali su ružni, to svakako – istakao je pevač koji je održao fenomenalan koncert proteklog vikenda u Varaždinu, a u okviru mini turneje 14. jula održaće koncert u Prilepu.

makonda-tracker