Pobednik Zvezda Granda je Darko Martinović

1
Posle devet meseci emitovanja popularnog takmičenja, publika je odlučila da je pobednik ovogodišnje sezone mlad pevač sa Cetinja, Darko Martinović
Darko Martinović, foto: Facebook
Darko Martinović, foto: Facebook

Pobednik takmičenja dobio je opremljen stan i album. Drugoplasirani Aleksa Radenković je dobio automobil, trećeplasirani je Nikola Nešić, a prvih sedmoro dobili su po 2000 evra za kupovinu pesme.

U prvom krugu Darko Martinović je otpevao pesmu Željka Joksimovića Nije ljubav stvar. Druga je nastupila Nadica Ademov sa pesmom Zorice Brunclik A tebe nema, a nakon njenog nastupa predstavio se Nikola Nešić i otpevao pesmu Dunjo moja od legendarnog Luisa. Pesmu Ane Bekute Imam jedan život otpevala je Andreana Čekić, a posle je nastupio Slobodan Rakić sa pesmom Duge kiše jesenje od Mladena Vojčića Tife. Vanja Mijatović pevala je pesmu od Zorice Kodže Imam jedan svijet. Pesmu Petra Mitića Gas do daske pevao je Aleksa Radenković, dok je posle njega Nikolina Kovač otpevala pesmu Severine Vučković Grad bez ljudi. Pretposlednji takmičar Miroslav Radulović pevao je pesmu Zdravka Čolića Kao moja mati, a poslednja je bila Milica Pavlović sa aktuelnim hitom Italiana.

Nakon predstavljanja publici, takmičari su iščekivali glasove publike. U super finale nisu prošli Nikolina Kovač i Slobodan Rakić. Usledilo je drugo glasanje kojim je publika izbacila Andreanu Čekić i Milicu Pavlović. Treći krug je izdvojio umeće muških takmičara, koji su eliminisali Nadicu Ademov i Vanju Mijatović, a dalje su se plasirali Miroslav, Aleksa, Darko i Nikola.

Četvrti krug otvorio je Darko Martinović, koji je od samog pojavljivanja izmamio simpatije publike.

Pobednik Zvezda granda rođen je na Cetinju, ima 26 godina i slabovid je od rođenja.

makonda-tracker