Prve Dečije igre LEDENO DOBA u nedelju na Adi Ciganliji

0
Raznovrsne igre za decu ovog vikenda na Adi Ciganliji najavljuju premijeru filma Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata 3D, koja je zakazana za 1. jul u Sava centru.

U nedelju, 24. juna, na Adi Ciganliji, od 12 do 15h, održaće se prve Dečije igre LEDENO DOBA u organizaciji distributerske kuće MCF MegaCom Film. Sportske, muzičke i gusarske igre, kao i kvizovi tematski prate film Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata, čija je premijera zakazana za  1. jul u Sava centru.

Na ulazu na Adu, na prostoru neposredno ispred restorana Jezero, deca uzrasta od 6 do 11 godina imaće priliku da učestvuju u igrama koje će voditi Centar za animaciju dece Čigra-igra, a podršku će im dati i glumci koji su junacima filma pozajmili glasove.

Sportske igre za timove i/ili pojedince čini pet različitih igara: izrada ledenog zida, prelaz od ledenih santi,  prepoznaj junaka Ledenog doba, ledene kugle, trke papirnih brodića, otapanje.

Gusarske igre pomoći će posetiocima da se upoznaju sa novim likovim Ledenog doba – gusarima!

Za one sa osećajem za ritam predviđeni su plesni izazovi, a učesnici će moći da pokažu i svoje znanje o filmskom serijalu Ledeno doba u  Porodičnom kvizu Gradskog radija.

Najmlađim posetiocima namenjen je poseban kutak, gde će oni biti u prilici da boje omiljene junake iz filmskog serijala Ledeno doba.

Pojedinci i timovi od troje-četvoro dece, zainteresovani za učešće, mogu da se prijave na adresu ledenodoba4@mcf.rs . Isto mogu da učine i 24. juna od 11:00h, na mestu održavanja igara. Broj mesta je ograničen.

 

Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata, sinhronizovan na srpski jezik, premijerno će biti prikazan 1. jula u Sava centru, u dva  termina - od 17 i 19h. Na redovnom bioskopskom repertoaru i u 3D-u, film će se naći od 2. jula.

makonda-tracker