Moj kutak - Bojan Marović: U ritmu pop nota

0
Radno okruženje pop pevača Bojana Marovića čine predmeti koji mu olakšavaju, ali i ulepšavaju svakodnevicu. Pored muzičkih instrumenata kojima je okružen i kada nije na sceni, uz njega je često i dnevnik u koji beleži sve što mu je bitno
Danilo Mašojević, foto: Vladimir Šporčić
Danilo Mašojević, foto: Vladimir Šporčić

Gitara

Mnogo vremena provodim kod muzičara Dušana Alagića u studiju i svaki put kad dođem kod njega, dohvatim se ovog instrumenta i malo zasviram za svoju dušu.

 

Radni sto

Klavijature su moj radni prostor i ja se, za razliku od drugih ljudi, ne odvajam od njega. Često se dešava da i nakon koncerta zasviramo neke numere i tako proslavimo uspešan nastup. 

Nužno zlo

Najomraženiji predmet mi je moj mobilni telefon. Na njega sam osuđen zbog posla, pa me najviše raduju trenuci kada mogu da ga isključim. Zbog proveravanja pošte na internetu prinuđen sam da pratim nove tehnologije, iako bih se rado vratio starom modelu Nokie.

 

Dnevnik

Kažu da papir trpi sve, tako da se i ja držim ove izreke. Kada me neko iznervira, sve što bih rekao toj osobi prenesem na papir. Tako iskalim svoj bes, a onda pocepam papir. U ovaj rokovnik beležim i neke meni privatno bitne stvari...

 

Novčanik

Iako kod kuće imam desetak novih novčanika koje sam dobio na poklon, nosim onaj koji je najviše ofucan zato što mi je najdraži.

 

Na četiri točka

Ne odvajam se od ključeva za automobil i najvažnije mi je da je moj četvorotočkaš siguran i udoban. Volim prostrane modele kao što je moj, pošto zbog čestih putovanja u njemu provodim dosta vremena.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker