Šeron Stoun: Zavodnica i u šestoj deceniji

0
Veza sa dvostruko mlađim manekenom Martinom Mikom vratila je osmeh na lice Šeron Stoun, jednoj od najseksepilnijih glumica svih vremena koja već mesec i po dana uživa u čarima nove ljubavi
Šeron Stoun, Foto: Profimedia
Šeron Stoun, Foto: Profimedia

Mada je ušla u šestu deceniju, holivudska zvezda Šeron Stoun (54) očigledno je i dalje fatalna za mnoge muškarce, baš kao u vreme filma Niske strasti. Čuvena scena u kojoj prekršta svoje duge noge bez donjeg veša, osigurala joj je večnu slavu i epitet femme fatale. A nova žrtva njene magične privlačnosti je dvadeset i sedam godina mlađi Argentinac Martin Mika (27), s kojim je nedavno fotografisana dok su se zabavljali i odmarali na plaži Venis u Los Anđelesu. Par očigledno nije ni imao nameru da krije svoju romansu, s obzirom na to da su uživali u sunčanom danu, držali se za ruke, ležali zagrljeni jedno pored drugog i ljubili se naočigled brojnih paparaca. Šeron se na plaži ponašala kao zaljubljena devojčica pa je izvodila razne gimnastičke vratolomije sa Martinom i pri tom se odlično zabavljala. Osmeh koji nije skidala s lica na kome nije bilo ni trunke šminke, kao i duge noge na kojima se video celulit i tragovi godina, pokazali su da filmska zvezda bez ikakvih opterećenja uživa u novoj ljubavi.

Inače, ova slavna lepotica i zgodni maneken upoznali su se krajem aprila na Vogue Brazil partyju u Sao Paulu, a Šeron je, kako su pisali strani mediji, flertovala sa zgodnim Argentincem sve dok među njima nisu zaiskrile varnice da bi ga nakon toga iste večeri odvela u svoju hotelsku sobu. Iako su mnogi mislili da će to biti samo još jedna njena vrela noć, ispostavilo se da među njima postoji nešto više od uzajamne privlačnosti jer se od tada ne razdvajaju. Markantni Argentinac rođen je u Buenos Ajresu, ali je odrastao u Balneario de Kamboriju, u Brazilu, gde je i počeo da se bavi modom. On je danas jedan od najboljih muških modela na svetu, a bio je na stranicama prestižnih časopisa kao što su Vogue, Rolling Stone, Vanity Fair. Radio je kampanje za brendove Benetton, Colmar, VR, Ciroc Vodka, Morelatto, Christian Borth, a ove godine i za Claudia Rabelo, Iodice Demin, Patoge, Damyller i donji veš UPMAN.
Na listi ljubavnika najinteligentnije holivudske glumice bili su brojni moćni muškarci, ali je zvanično bila udata samo za televizijskog producenta Majkla Grinburga i urednika lista San Francisco Chronicle Fila Bronštajna s kojim je usvojila sina Roana Džozefa (11). Nakon što je izgubila starateljstvo nad njim posle razvoda, usvojila je dečake Larda Vona (6) i Kvina Kelija (5). Da li će njena nova ljubav biti kratkog daha ili će se pustinjski cvet ipak skrasiti kraj nekoga na duže staze, pokazaće naredni meseci, a ona sama je nedavno u jednom intervjuu duhovito prokomentarisala kakvi muškarci joj se udvaraju.

- Non-stop me spopadaju dvadesetogodišnjaci! To je verovatno zato što znaju da u mom frižideru ima hrane, ali i misle da sam neko ko bi ih saslušao i pitao kako su proveli dan - rekla je Šeron.

 

Jelena Kulović

 

 

 

makonda-tracker