Izabrano 1600 volontera za Exit

0
Konkurs za prijave bio je otvoren od 5. do 31. maja, a za to vreme se preko aplikacije na sajtu Exita prijavilo preko 7 000 mladih ljudi!

Exit festival i ove godine otvara vrata za 1600 volontera iz celog sveta koji će dobiti priliku da steknu neverovatna iskustva u sektorima marketinga, protokola, u pres centru, programskoj produkciji, na izgradnji, šankovima, ulazima, akreditovanju, u obezbeđenju, Exit vilidžu i drugim brojnim segmentima festivala.

Komisiji za izbor volontera bilo je potrebno skoro tri nedelje da sve ove prijave pročitaju, ocene i intervjuišu one koji su ušli u uži krug. Kandidati iz Beograda i Novog Sada intervjuisani su lično, dok su svi oni koji žive malo dalje razgovarali sa komisijom putem Skajpa.

Od 7124 prijavljena kandidata iz preko 60 zemalja širom sveta, najviše je prijavljenih građana Srbije, ali su prijave stizale i iz regiona, evropskih zemalja, SAD-a, Australije, ali i iz Kazahstana, Mongolije, Turkemenistana, Uzbekistana… Naposletku je izabrano 60% ljudi iz Srbije, 20% iz regiona i 20% kandidata iz ostatka sveta.

Svim prijavljenim kandidatima iz Srbije koji nisu izabrani u volonterski tim Exit festivala, Exit je pružio šansu da kupe ulaznicu za festival po povlašćenoj ceni, a uz kupljenu četvorodnevnu ulaznicu svi kandidati dobiće i besplatan boravak u kampištu festivala. Na ovaj način, Exit bi želeo da se zahvali i oduži svima onima koji su pokazali želju da učestvuju u funkcionisanju najvećeg muzičkog festivala u ovom delu Evrope!

Ulaznice za Exit koji će se održati od 12. do 15. jula 2012. su u prodaji. Više informacija o ulaznicama i prodajnim mestima može se pronaći na: www.exitfest.org i www.gigstix.com.

makonda-tracker