Živko Gocić: Posle venčanja, radujem se sinu

0
Nakon jedanaest godina veze, vaterpolo reprezentativac Živko Gocić obećao se na večnu ljubav svojoj devojci Svetlani, s kojom u velikoj radosti broji dane do rođenja prvog naslednika
Živko Gocić, Foto: Luka Šarac
Živko Gocić, Foto: Luka Šarac

Najvažnija stvar u životu dvoje mladih ljudi koji se vole godinama jeste ceremonija na kojoj se jedno drugom zaklinju na večnu ljubav. U prisustvu bliskih prijatelja, jednu takvu upriličili su 3. juna vaterpolo reprezentativac Živko Gocić (30) i njegova devojka Svetlana (30) s kojom je pre jedanaest godina započeo emotivnu vezu. Iako su dugo živeli razdvojeno pošto je Živko profesionalno bio angažovan u brojnim inostranim klubovima, oni su ipak jedan od malobrojnih parova koji je uspeo da se izbori sa svim nedaćama koje sa sobom nose romanse na daljinu. Iz tih razloga brojni prijatelji često ih i navode kao primer partnera koji svoju ljubav neguju na najbolji mogući način, a odluku da otpočnu bračni život rado su pozdravili okupivši se u restoranu Franš gde je upriličena svadbena ceremonija. Nakon što su mladenci razmenili svoje bračne zavete, žurka je mogla da počne. Odličnoj atmosferi doprineo je novosadski bend Eksploziv na čijem je repertoaru bila popularna muzika.

- U restoranu Franš organizovali smo veoma lepu zabavu koja će dugo ostati u našem sećanju. Želim da zahvalim njihovom osoblju jer su nam maksimalno izašli u susret, ali od njih ništa manje nisam ni očekivao pošto odranije znam da su odlični ugostitelji. Došli su nam mnogi dragi prijatelji, kao i moji saigrači, a svi su istakli kako nisu imali osećaj da su na svadbi, već kao da su došli na žurku – kaže vaterpolista kojem će, baš kao i njegovoj supruzi, kraj leta doneti još jednu veliku sreću jer je Svetlana u šestom mesecu trudnoće.  - Krajem septembra rodiće nam se sin, na šta smo oboje veoma ponosni – zaključuje vaterpolista.

Moni Marković

 

makonda-tracker