Aleksandar Čović: Što si stariji, sve se teže ženiš

0
Frontmen grupe Regina Aleksandar Čović otkriva kako se oseća u vezi sa dve decenije mlađom Ruskinjom Kseniom Nikitinom i govori koliko se s godinama promenio njegov pogled na brak i ljubav
Aleksandar Čović, Foto: Story press
Aleksandar Čović, Foto: Story press

U trenutku kada se najmanje nadao, vođi benda Regina Aleksandru Čoviću (42) dogodila se iskrena ljubav. Nakon što je pre dve godine iza sebe ostavio brak iz kog ima ćerku Aleksandru (9,5), muzičar je uplovio u romansu sa mladom Ruskinjom Kseniom Nikitinom (21), s kojom se upoznao 2009. godine na Evrosongu u Moskvi kada je njegov bend predstavljao Bosnu i Hercegovinu na ovom prestižnom takmičenju. Iako među njima nije odmah planula ljubav, vreme im je donelo strasnu vezu.

- Trenutno sam srećan u ljubavi i veoma mi je lepo. Moja veza traje već duže vreme, sa svim usponima i padovima, a da toga nije bilo, ne bi bilo ni novih pesama na albumu Kad poludimo – otkriva Aleksandar kome ne predstavlja prepreku ni to što njegova draga još najbolje ne govori srpski jezik.

- Volim te na ruskom jeziku zvuči baš lepo. Komunikacija nije velika barijera jer se jezikom ljubavi lako govori i dobro razume. Bićemo zajedno dok god bude emocija među nama – govori frontmen grupe Regina i napominje da za sada ne razmišlja o ponovnom odlasku pred matičara.

- Mislim da mi je bilo najlakše da se oženim sa 20 godina. Tada zaista nisam razmišljao ni o čemu, posedovao sam samo višak energije i ubeđenje da mogu sve. Što si stariji, teže se odlučuješ na tako velike životne korake. Nisam siguran da sam sada u stanju da donosim takvu odluku, ali nikad ne reci nikad! Život će se sam pobrinuti za to, u to sam siguran. Ksenia je zaista lepa i volim kad smo zajedno – ističe ovaj kompozitor i priseća se trenutka kada je odlučio da stavi tačku na svoj brak.

- Mislim da sam bio dosta sebičan, a moguće je i to da sa svoje 33 godine i nisam bio spreman za brak. Razvod dođe sam po sebi kad se ljudi udalje… Strahovao sam kako će to podneti naša ćerka, ali i to je život – otkriva Aca kome su upravo svi događaji iz privatnog života poslužili kao inspiracija za pisanje novih pesama.

- Čini mi se da hitove pravim kad se lečim od ljubavne patnje i ponekad me pesma izleči. Vrlo često iznenadim sam sebe kada nešto napišem i možda nisam dovoljno hrabar da sam sebi priznam neke stvari, a u numeri to izgleda mnogo jednostavnije. Svaka od pesama dočarava neku od mojih životnih faza i kada ih slušam, mogu da prepoznam kako sam se tada osećao – iskren je Čović.

Danilo Mašojević

 

 

makonda-tracker