Lena Коvačević: Trudnoća je naporna

4
Mada se retko pojavljuje u javnosti, džez pevačica Lena Kovačević ponosno je prošetala svoj trudnički stomak na prvom solističkom nastupu u Beogradu
Lena Kovačević, Foto: Luka Šarac
Lena Kovačević, Foto: Luka Šarac

Malo je ljudi čije je pojavljivanje na medijskoj sceni izazvalo više pažnje od onog kada se džez pevačica Lena Kovačević (30) predstavila publici. Postala je član žirija muzičkog takmičenja Ja imam talenat i zauzela tron pored dva muškarca, Saše Miloševića Mareta i Vlade Georgievog. Iako je tada već iza sebe imala objavljen CD, nije je poznavao krug konzumenata televizije koji nije upućen na vrstu muzike kakvu ona interpretira, ali ju je dočekao raširenih ruku. Da li je tajna njene iznenadne popularnosti u činjenici da je javna scena više od deset godina uskraćena za nova i interesantna lica, ili je ona jednostavno harizmatična, ostaje da se vidi. Ono što je iznenadilo jeste da je fanove kupila beskrajnom simpatičnošću i prirodnim izgledom, koji joj ne manjka ni u poodmakloj trudnoći.

- Znate, trudnoća je jako naporan period u životu svake žene. Svoj izgled prvenstveno održavam tako što vodim računa o ishrani, a kao trening svim budućim mamama, preporučujem što češće i duže šetnje. Radujem se letu, dugim šetnjama u letnjim noćima i naravno omiljenom sladoledu. Ali, iako sam veliki zaljubljenik u čokoladu, pokušavam da se što više odreknem slatkiša – objašnjava Lena koja se 3. septembra prošle godine udala za farmaceuta Veljka Brčina. Njih dvoje će uskoro postati i roditelji pošto je lepa pevačica u sedmom mesecu trudnoće.

- Važno mi je da dete bude živo i zdravo, a moram priznati da mi je pol nevažan. Pre porođaja, moju porodicu i mene očekuje putovanje na odmor. Imamo više destinacija u planu, ali još nismo sigurni gde će to biti – kaže pevačica koja pažljivo bira prilike u kojim se predstavlja javnosti. Tako je prošlog petka zajedno sa svojim bendom nastupila u šoping molu Delta city u okviru promocije kolekcije Cvetna simfonija, austrijskog brenda nakita Freywille.

- Zaista sam uživala u nastupu sa svojim muzičarima, jer je sa njima rad prava pesma. Inače, moj cilj je da do Nove godine objavim i novi album. Da li će biti tako, videćemo. Što se tiče saradnje sa kompanijom Freywille do nje je došlo spontano. Veoma mi se dopada i sam brend i nakit koji izrađuju, drugačiji je od svega što postoji na tržištu. Oni će biti deo tima sa kojim ću raditi na snimanju drugog albuma - zaključuje Lena.

Moni Marković

 

makonda-tracker