Jadranka Barjaktarević: Snimanje novog spota na Jadranu

0
Atraktivna Zvezda Granda Jadranka Barjaktarević rešila je da se ponovi ovog leta, a krenula je od nove pesme i novog spota.

Pesma se zove Fatalna, a po kadrovima koje smo uspeli da vidimo, Jadranka se potrudila da vizuelno dočara naziv pesme za koju su tekst i melodiju potpisali Sanel Suljanović i Nenad Aleksić Sha.

- Nisam imala ni najmanju tremu, budući da je u pitanju moj prvi spot. Režiju sam poverila Harisu Dubici i jedva čekam da spot bude gotov što će biti veoma brzo. Šalili smo se na setu da spot treba da se zove Jadranka na pjenu od mora, budući da su kadrovi nestvarno lepi. - otkrila je Zvezda Granda.

Šuška se da je spot koštao više od 10.000 evra, ali Jadranka to nije htela da komentariše posebno.

- Svi znaju da dobro radim. Nije nikakva tajna da imam već bukirane termine za nastupe citavog leta, a nikada se nisam razbacivala ciframa, avionima i kamionima, jer je moje da pevam i da svakom pesmom, albumom ili spotom uvek idem korak dalje.

 A na snimanju se dogodilo i poznanstvo sa ekipom Rusa koji su se vozikali Jadranom.

- Jao, svi su se uhvatili za tu priu! Zaista upoznajem veoma mnogo ljudi jer je moja profesija takva. Istina je da smo upoznali nekoliko Rusa koji su se sa društvom vozili brodićem i koji su nas spazili dok smo snimali. Kada smo napravili pauzu na obali, prišli su nam i upoznali smo se. Kada smo im objasnili da snimamo muzički spot, da snimam za najvecu produkcijsku kucu na Balkanu, to im je bilo neverovatno zanimljivo, pa su se i fotografisali sa mnom, tražili su i autogram, a bogami dopala im se i pesma i obećali su da ce doći na neki od mojih nastupa u Crnoj Gori sad preko leta. Eto, sad imam fanove i medju Rusima. - rekla je Jadranka.

makonda-tracker