Bajaga na starom putu za Novi Sad

1
Momčilo Bajagić promovisaće svoju knjigu pesama Vodič kroz snove i CD album Bajage i Instruktora Daljina, dim i prašina u četvrtak 21. juna od 17 časova u Studiju M u Novom Sadu, uz slobodan ulaz za sve zainteresovane.
Momčilo Bajagić Bajaga, foto: Story arhiva
Momčilo Bajagić Bajaga, foto: Story arhiva

Na promociji, koja će proteći u duhu naslova Bajagine nove pesme Stari put za Novi Sad, novinarima i zvanicama obratiće se, pored Bajage, publicisti Peca Popović i Bogica Mijatović, književni kritičar Aleksandar Jerkov i predstavnik Kompanije Novosti Milomir Kragović. 

Fanovi Bajage i Instruktora takođe mogu slobodno prisustvovati promociji (jedino ograničenje može biti mali kapacitet Studija M), na kojoj će moći da kupe knjigu i album, a Bajaga će im biti na raspolaganju za autograme i fotografisanje.

Na kioscima i drugim prodajnim mestima od početka juna u izdanju Kompanije Novosti nalazi se ćirilična verzija prve zbirke Bajaginih pesama u paketu sa novim CD albumom (suizdavač Long Play), za samo 450 dinara u Srbiji, deset konvertibilnih maraka u Republici Srpskoj i pet evra u Crnoj Gori.
Dan pre Novog Sada, u sredu 20. juna Bajaga će u Skoplju prisustvovati proslavi 150. godina kompanije Opel u hotelu Best Western Bellevue. U okviru te proslave Bajaga će se povodom Daljine i Vodiča družiti sa medijima od 12:30.

makonda-tracker