Ceca Ražnatović: Nove pesme su spremne, a moje zdravlje je dobro

12
Folk zvezda po povratku iz Slovenije demantovala medijske navode o tome da je operisala čir na želucu i vene na nogama i najavila izlazak dve nove pesme

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović vratila se juče iz Ljubljane gde je nastupila na Beer festu pred nekoliko desetina hiljada posetilaca. Na aerodromu ju je sačekala ekipa Exkluziva kojoj je sa plišanim igračkama u rukama odgovarala na najaktuelnija pitanja koja se tiču njenog poslovnog i privatnog života.

- I dalje se radujem igračkama koje dobijam, mada se  sa njima sada igraju deca moje sestre Lidije. Viktor se raduje svakom mom koncertu zbog poklona koje mu donosim. Iz Slovenije sam samo deo igračaka donela u koferima, ostatak je došao autobusom sa bendom - rekla je uz osmeh Ceca i otkrila da se u Sloveniji provela fenomenalno uprkos nedavnoj operaciji.

- Dobro sam, oporavila sam se, iako sam nedavno imala hirušku intervenvenciju. Nisam operisala čir na želucu, niti vene na nogama. Reč je o drugom zdravstvenom problemu o kom ne želim da pričam jer je to moja privatna stvar – kaže folk zvezda koja će sledeće nedelje izdati specijalno izdanje magazina uz koji će se prodavati i disk sa dve nove pesme i remiksima numera sa albuma Ljubav živi.

- Sve je gotovo, samo je malo prolongiran izlazak zbog moje operacije. Pesme sam već pustila nekim prijateljima i izuzetno im se dopadaju – otkrila je Ceca.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker