Džoš Damel: Želim dete sa Fergi!

0
Poznati holivudski glumac Džoš Damel priznao je da želi da se posveti porodičnom životu sa suprugom Fergi i da bi voleo da uskoro dobije prvo dete.
Fergi, foto Profimedia
Fergi, foto Profimedia

Zvezda filma New Year’s Eve Džoš Damel koji je već gotovo četiri godine u braku sa poznatom pevačicom grupe Black Eyed Peas, Fergi,  nedavno je rekao za Us Weekly da je spreman za sledeći korak i da se nada da će uskoro dobiti njihovo prvo dete.

Džoš, koji se sve više bavi humanitarnim radom, nedavno je usvojio novog psa, nakon što je njegov dugogodišnji ljubimac Mitlof uginuo usled moždanog poremećaja, a na pitanje da li planira da usvoji još neku životinju, glumac je odgovorio da bi sada više voleo da se posveti porodici i detetu.

- Mislim da ćemo se prvo fokusirati na nešto ljudsko. Voleo bih da dobijemo dete, sada želim da se posvetim tome, a možda ćemo posle toga uzeti još jednog psa – rekao je Damel za Us Weekly.

Džoš i Fergi upoznali su se na snimanju serije Las Vegas u septembru 2004. godine i ubrzo nakon toga započeli  njihovu romansu. Venčali su se u januaru 2009. godine u Malibuu u Kaliforniji, a za prvu godišnjicu braka obnovili su njihove bračne zavete.

Tijana Radovanović

makonda-tracker