Kris Braun i Drejk: Tuča zbog Rijane

0
Dvojica repera, bivši Rijanin dečko Kris Braun i, po njenim rečima - prijatelj Drejk, izazvali su masovnu tuču u njujorškom noćnom klubu.
Kris Braun, foto Profimedia
Kris Braun, foto Profimedia

Popularni pevači Kris Braun i Drejk sukobili su se u jednom njujorškom klubu, a sve zbog Krisove tihe patnje, popularne pevačice Rijane. Kris je završio u bolnici sa posekotinom na bradi, prenosi The Sun.

Do tuče je došlo kada je Drejk poslao Krisu flašu šampanjca sa porukom Bio sam s' ljubavi tvog života, pomiri se s tim! , misleći na pevačicu Rijanu, sa kojom su obojica bili u vezi. Temperamentnom Krisu nie dugo trebalo i započela je opšta tuča u kojoj su učestvovali Drejk i njegova ekipa, i Kris sa svojom pratnjom, a u kojoj su povređeni i nevini posmatrači. U tuči je povređeno osmoro ljudi, uključujući Krisovog telohranitelja, koji je dobio veliku posekotinu na glavi.

Kris Braun je slike nakon tuče objavio na svom Twitter nalogu. Osim fotografije na kojoj se vidi njegova povreda na licu, Kris je objavio i fotografiju nereda koji je posle tuče ostao u klubu.

Tijana Radovanović

makonda-tracker