SC Ušće i Madagaskar 3 pozivaju u najbolji cirkus u gradu!

0
Povodom početka distribucije filma Madagaskar 3: Najtraženiji u Evropi, Naxi radio, Ušće Shopping Center, bioskop Kolosej i Taramount film vas pozivaju u najbolji cirkus u gradu!

Pozivamo vas da se prijavite, osvojite bioskopske ulaznice i dečiji šator sa motivima iz filma Madagaskar 3!

U subotu 16. juna od 14h u Cinema caffe-u bioskopa Kolosej u Ušće Shopping Centru. Glumci iznenađenja potpisivaće plakate iz filma, a pravoj cirkuskoj atmosferi tog dana doprineće klovnovi animatori koji će decu zabavljati žongliranjem i pravljenjem balona u obliku životinja!

Mališani će bojiti likove iz filma Madagaskar 3, a da bi osvojili glavnu nagradu, pravi dečiji cirkuski šator sa motivima iz filma Madagaskar 3, potrebno je i da ispune zadatak iznenađenja kroz koji će pokazati svoju kreativnost. Svi učesnici će na poklon dobiti plakat iz filma, originalnu Madagaskar narukvicu i Naxi paketić.

Od četvrtka, 14 juna, najnoviji sinhronizovani nastavak popularne franšize Madagaskar stiže na redovne repertoare sledećih bioskopa:
Kolosej, Cineplexx Delta City, Takvud, Dvorana Doma Sindikata, Fontana, Arena (Novi Sad), Kupina film Niš, Vilin grad Niš, Cineplexx Kg (Kragujevac), Cineplexx Mne (Podgorica).

Madagaskar 3 prikazivaće se u 3D-u u svim bioskopima koji podržavaju 3D tehniku, a titlovana verzija biće dostupna jedino u bioskopu Kolosej.

makonda-tracker