Ešton Kučer kao Stiv Džobs

0
U novom filmu Majkla Sterna, koji će govoriti o životu osnivača kompanije Apple Stiva Džobsa, glavnu ulogu će tumačiti Ešton Kučer.
Ešton Kučer i Stiv Džobs, foto Profimeida
Ešton Kučer i Stiv Džobs, foto Profimeida

Film koji nosi naslov Jobs: Get Inspired govori o počecima Stiva Džobsa, osnivača i glavnog rukovodioca kompanije Apple tokom sedamdesetih godina prošlog veka. Uprkos tome što su mnogi negodovali izbor Kučera za glavnu ulogu, suosnivač kompanije Apple, Stiv Voznijak, nije se protivio.

- Mnogi misle da su Eštona odabrali zato što je trenutno popularan. Međutim, to nije istina, ovaj izbor je profesionalan. Drago mi je što je on u timu. Mislim da će mnogo raditi na liku, glumac je posebno zainteresovan za ovu temu - izjavio je Voznijak za portal TMZ.

Režiser filma Majkl Stern požurio je sa snimanjem kako bi njegovo ostvarenje izašlo pre najavljenog filma studija Sony koji će se takođe baviti životom Stiva Džobsa. Scenario za ovaj film će najverovatnije biti poveren Aronu Sorkinu, scenaristi Drštvene mreže, filma o osnivaču Facebooka, Marku Cukerbergu.

Film Jobs: Get Inspired, čiji je budžet 15 miliona dolara, trebalo bi da u bioskope stigne u oktobru, za prvu godišnjicu smrti Stiva Džobsa.

Tijana Radovanović

makonda-tracker