Večeras počinje StandUp fest u okviru Belefa

0
Otvaranje StandUpFesta u okviru Belefa održaće se danas, 14. juna, sa početkom u 21 čas u beogradskom klubu Geca Disko Šteker.

Belef i StandUpFest  poklanjaju Beograđanima četiri dana stand up komedije. U klubu i letnjoj bašti kluba Geca Disko Šteker (Dobračina 30) tokom četiri dana – od 14. do 17. juna - nastupiće popularni komičari iz organizacije Standup.rs, kao i komičari iz regiona i Velike Britanije. Svake večeri posetioci StandUpFesta na Belefu imaće priliku da uživaju u više od dva sata kvalitetnog humora. Program počinje od 21h. Ulaz je besplatan.

Prve večeri StandUpFesta kraće best of nastupe od 15 minuta imaće domaći komičari: Srđan Dinčić, Nenad Danilović, Jelena Radanović, Ivan Tomić, Nikola Silić, Oliver Sotra i Aleksandar Perišić. Program najavljuje  Marina Orsag, stand up komičarka iz Hrvatske.

Drugog dana StandUpFesta publici će se predstaviti stand up ekipa iz Zagreba u sastavu: Marina Orsag, Tin Sedlar i Miranda Lončar.

U subotu, 16. juna, sledi London Calling veče kada će premijerno pred beogradskom publikom nastupiti stand up komičari Tejlor Glen i MC Markus Rajan koji će zabavljati publiku uz podršku kolega iz organizacije Standup.rs: Srđana Dinčića i Jelene Radanović.

U završnici StandUpFesta na Belefu (SFRJ veče) u nedelju, 17. juna, publiku će zabavljati stand up komičari iz svih krajeva nekadašnje Jugoslavije: Perica Jerković (Slovenija/BiH), Pedja Bajović (Hrvatska/BiH/Srbija/Crna Gora), Domagoj Pintarić (Hrvatska), Tin Vodopivec (Slovenija).

Posle letnjeg zagrevanja u Geci u okviru Belefa, na jesen nas očekuje drugi po redu StandUpFest koji će se održati u oktobru 2012. godine.

makonda-tracker