Story vas vodi na Tamburica fest

0
Od 15. do 17. juna ove godine ljubitelji tamburaša uživaće na Petrovaradinskoj tvrđavi u muzici najboljih tamburaša iz celog regiona ali i iz SAD, Rusije, Italije, Grčke i Austrije. Pružamo vam priliku da osvojite ulaznice za Tamburica fest
Zvonko Bogdan, foto Vladimir Šporčić
Zvonko Bogdan, foto Vladimir Šporčić

Kralj tamburaške pesme Zvonko Bogdan i poznata hrvatska pevačica Jelena Rozga sa svojim orkestrom nastupiće na petom jubilarnom festivalu na Petrovaradinskoj tvrđavi. Jelena Rozga nastupiće prvog dana, u petak 15. juna a Zvonko Bogdan drugog dana, sa svojim tamburašima, odmah nakon takmičarskog dela programa. Trećeg dana, u završnici festivala, posle proglašenja pobednika i dodele nagrada, nastupiće trećeplasirani sa Eurosonga, Željko Joksomović, kome će to biti prvi nastup nakon ovog takmičenja.

Svako veče od 21 čas, kada počinje takmičarski  program, posetioci Tamburica festa moćiće da uživaju u muzici najboljih tamburaša iz Srbije, zemalja u regionu, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, BiH, Crne Gore, Mađarske, Rumunije, ali i Austrije, Italije, Grčke, Rusije i SAD-a. Nakon takmičara nastupaju poznati  tamburaški ansambli i poznati pevači, a program traje do ranih jutarnjih časova.

Ukoliko želite da osvojite ulaznice, pošaljite mejl OVDE.

makonda-tracker