Vlado Kalember nesuđeni basista Azre

0
U emisiji InMagazin na hrvatskoj televiziji otkriveni do sada nepoznati detalji iz života i karijere popularnog pevača, frontmena grupe Srebrna krila
Vlado Kalember, foto Story arhiva
Vlado Kalember, foto Story arhiva

Ljubimac ženskog dela publike, pevač prepoznatljivog hrapavog glasa Vlado Kalember, otkrio je da je počeo da se bavi muzikom u velikoj meri zbog devojaka.

- Srebrna krila su moja dečačka ljubav i ostvarenje snova. Počeli smo da sviramo jer su u to vreme sve cure gledale muzičare – iskreno je rekao Vlado Kalember na snimanju emisije InMagazin.

O Kalemberu su u ovoj emisiji govorili i njegovi prijatelji i saradnici, a gitarista Jurica Pađen, frontmen grupe Aerodrom i nekadašnji član Azre, otkrio je da Vlado bio viđen kao basista u Štulićevom bendu.

- Kad bih morao demonstrirati model za gospodina, to bi bio moj prijatelj Vlado. O njemu bih mogao napisati knjigu jer on ima više priča od Šeherezade - rekao je Pađen i dodao:

- Džoni Štulić upravo je s Kalemberom zamišljao idealnu postavu benda – otkrio je on, dok je Vlado potvrdio da je sve propalo zato što nije mogao da se dogovori sa Štulićem.

Kalember je pred kamerama pokazao i svoju nežniju stranu, priznavši da su mu supruga i dete danas najvažniji.

- Danas za mene postoji samo jedan prioritet, a to je dete. Kad jedno malo biće kaže tata, to je najlepša muzika koju sam čuo u životu – razneženo je izjavio Kalember.

 

makonda-tracker