Osnovci i Vlade Divac u poseti Frikomu

0
Učenici Osnovne Škole Svetozar Marković iz Beograda, predvođeni predsednikom Olimpijskog komiteta Srbije, Vlade Divcem, posetili su u utorak 12. juna fabriku Frikom i imali priliku da na licu mesta saznaju kako se prave njihove omiljene ledene poslastice.
Vlade Divac, foto: Story press
Vlade Divac, foto: Story press

Obišavši fabriku, mališani su se zaputili u salu za prijem, gde im je uz degustaciju omiljenih Frikom sladoleda predstavljena web igrica Frikom Olimpijada koju su imali prilike i da isprobaju. Uz igricu, deca su mogla da uživaju u sladoledu Srećko, zvaničnom sladoledu Olimpijskog tima Srbije.

 

U susret Olimpijskim igrama u Londonu, osnovci su dugo razgovarali sa Vladom Divcem koji je širokog osmeha prepričavao anegdote sa Igara u Atlanti i Seulu na kojima je učestvovao kao igrač, ali i odgovarao na ozbiljna pitanja najmlađih navijača o dometima Novaka, Ane, vaterpolista i odbojkaša i ostalih članova Tima Srbije na predstojećem Olimpijskom turniru. Prilikom  razgovora sa Vlade Divcem, osnovci su na poklon dobili i album pod nazivom 100 godina učešća na Olimpijskim igrama u koji će moći da zalepe sličice iz Srećko sladoleda i u kojem će pronaći mnogo zanimljivih informacija o nastupima naše reprezentacije na najvećoj sportskoj smotri tokom proteklih sto godina.

makonda-tracker