Metju Mekonahi i Kamila Alves: Svi detalji venčanja iz snova

0
Poznati glumac Metju Mekonahi i njegova dugogodišnja devojka Kamila Alves izgovorili su sudbonosno Da tokom prethodnog vikenda pred stotinak gostiju.
Metju Mekonahi i Kamila Alves, foto Profimedia
Metju Mekonahi i Kamila Alves, foto Profimedia

Na trodnevnoj ceremoniji na imanju supružnika u Teksasu, na listi gostiju pored porodice i bliskih prijatelja našle su se i mnogobrojne ličnosti iz javnog života – Riz Viterspun u pratnji supruga Džima Tota, Meg Rajan, glumac Vudi Harelson i mnogi drugi. Zvanice su uživale u kulinarskim specijalitetima, dobro organizovanoj zabavi, kao i raznovrsnim dezertima, a za muziku se pobrinuo bend koji je goste zabavljao svirajući popularne američke i brazilske hitove.

Metju i njegova lepša polovina, brazilska manekenka Kamila Alves, zablistali su u svečanom odelu Dolce & Gabbana i venčanici Stjuarta Vajcmana, a zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav tihim šapatom, kako bi taj dirljivi moment sačuvali samo za sebe.

- Niko ne zna šta su tačno prošaputali jedno drugom, ali taj momenat je bio jako dirljiv. Kamili su u očima zasijale suze radosnice. Nema sumnje, Metju je obožava – rekao je za Us Weekly izvor blizak paru.

Tijana Radovanović

makonda-tracker