Džunior Džek i Kaja Ostojić na Fristajleru

0
Planetarno popularni Džunior Džek nastupio je u nedelju uveče kao glavna zvezda Puma Etnodžim rođendanske žurke, koja je održana na splavu Fristajler, a sve vreme bodrila ga je verenica Katarina Ostojić Kaja.
Džunior Džek, Katarina Ostojić Kaja
Džunior Džek, Katarina Ostojić Kaja

Džek je po dolasku na splav izdvojio desetak minuta kako bi učestvovao u kreiranju unikatnih Puma patika, a zatim otvorio šampanjac i krenuo ka miks pultu. Publika ga je od samog starta pratila ovacijama, a iz jednog od separea podršku mu je davala i verenica Katarina Ostojić Kaja.

- Planirali smo da večeras premijerno izvedemo i deo moje nove duetske pesme Disco ball, ali Džek nije stigao da završi finese, pa će premijera još malo morati da pričeka - rekla je Kaja.

Svaku Džuniorovu pesmu pratila je fenomenalna koreografija devojaka iz dens studia Fluid, koje će ubuduće pratiti većinu njegovih nastupa.

- I ja sam oduševljen koreografijama, neverovatno! I publika je sjajna, i to je nešto na šta sam već navikao u Beogradu. Nadam se da će biti više prilika za druženje tokom leta, i rado ću se odazvati svakom pozivu - rekao je Džunior Džek.

Set je trajao do kasno u noć, a i pored činjenice da je uveliko počeo prvi radni dan u nedelji, fanovi popularnog di džeja, među kojima su se našli Sandra Obradović, Sindi, Boško Janković i drugi fudbaleri i košarkaši, nisu napuštali klub do samog kraja seta.

makonda-tracker