Milena Ćeranić: Moja ljubav nije zabranjena

6
Pevačica u intervjuu za Ekskluziv objasnila da ona nema veze sa incidentom u kom je košarkaš Vladimir Dašić napao fotoreportera i otkrila da je srećna u ljubavi.
Milena Ćeranić, foto: Petar Đorđević
Milena Ćeranić, foto: Petar Đorđević

Pevačica Milena Ćeranić čiji burni život svakodnevno puni stranice domaće štampe, dala je intervju za emisiju Ekskluziv na TV Prva gde se oglasila povodom medijskih napisa o tome da je njena veza zabranjena. Otkrila je da je nakon nedavnog raskida ponovo u romansi, ali nije htela da odgonetne da li je njen izabranik ponovo košarkaš Vladimir Dašić.

-U ljubavi je sve u najboljem redu. Nema uspona i padova. Sve ide odlično – rekla je Milena a na pitanje da li je se nešto isprečilo na putu njene veze, pevačica je odgovorila: Moja ljubav nije zabranjena. O incidentu, u kom je košarkaš Vladimir Dašić sa kojim povezuju pevačicu napao a potom i kidnapovao fotoreportera dnevnog lista Alo, kratko je izjavila:

Ja sam vrlo otvorena u komunikaciji i nikada nisam imala problem s novinarima, tako da ne znam o čemu pričate jer to nema veze sa mnom – poručila je pevačica i dodala da joj ne smetaju spekulacije o tome kako je ona pozvala fotografe ispred svog stana da bi slikali Dašića.

-Da je istina sve što su o meni pisali, do sada bi trebalo da budem u zatvoru. Ne obraćam pažnju na to šta se priča i piše – rekla je Milena Ćeranić koja kaže da njen novi singl Zbog tebe mi prete ima dublju poruku koju je nemoguće razumeti na prvo slušanje, ali tvrdi da pesma nije u potpunosti autobiogarfska.

 

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker