Verili se Majli Sajrus i Lijam Hemsvort

0
Majli i Lijam verili su se nakon trogodišnje veze, koja je započela nakon što se par upoznao na snimanju filma The Last Song 2009. godine.
Majli Sajrus i Lijam Hemsvort, foto Profimedia
Majli Sajrus i Lijam Hemsvort, foto Profimedia

Bivša Diznijeva zvezda, koju je serija Hannah Montana učinila tinejdžerskim idolom, potvrdila je da se sa Hemsvortom verila nakon trogodišnje veze. Iako ima samo 19 godina, Majli Sajrus je već spremna za brak. 

- Srećna sam što sam se verila i radujem se životu sa Lijamom. Hvala vam za podršku. Drago mi je što mogu podeliti ove vesti sa vama. Osećam se kao da mi se ostvaruju svi snovi - napisala je devetnaestogodišnja Majli na svom Twitter profilu.

Majlin otac, kantri pevač Bili Rej Sajrus, izjavio je da je oduševljen.

- Kao otac sam uvek želeo videti da moja deca ostvaruju svoje snove, da pronađu sreću i spoznaju pravu ljubav –rekao je Bili Rej.

Lijam je Majli zaprosio 31. maja 3,5-karatnim dijamantskim prstenom. Datum venčanja još nije dogovoren, prenosi Reuters.

Lijamova karijera naglo je napredovala nakon premijere filma Igre gladi, pa glumac sad zbog posla sve manje vremena provodi sa Majli. Ipak, jedan izvor otkriva za E! News da su nakon veridbe, stvari postale bolje.

- Ona misli da je sad lakše kad su razdvojeni, jer znaju da će biti zajedno zauvek – rekao je izvor blizak paru.

Tijana Radovanović

makonda-tracker