Poznati u žiriju Pret-A-Opel i FotOpel takmičenja

0
Kompanija Opel najavila je novi ciklus Pret-A-Opel i FotOpel takmičenja na konferenciji za novinare održanoj u Legatu Rodoljuba Čolakovića na Dedinju, uz prisustvo brojnih predstavnika medija, poznatih ličnosti i Opelovih saradnika.

Na samom početku konferencije poznata srpska voditeljka, Aleksandra Jeftanović, poželela je dobrodošlicu velikom broju zvanica i najavila da su takmičenja tek početak aktivnosti koje Opel sprema u godini svog 150. jubileja. Aktuelni rođendanski popust za vozila sa lagera i velika rođendanska proslava 18. juna na kojoj će biti prikazana revolucionarna Opel Ampera, su samo nagoveštaji onoga što ove godine može da se očekuje od Opela.

Aleksandra Jeftanović je potom bliže objasnila pravila i zadatke takmičenja i pozvala sve kreativce koji žele da učestvuju u nagradnom konkursu i pokažu svoj talenat treba da pošalju svoje radove u periodu od 10. juna do 10. septembra. O pobednicima takmičenja će odlučivati profesionalni žiri, a pobednike očekuju vredne novčane nagrade.

Ove godine, zadatak Pret-A-Opel takmičenja je dizajnirati majicu na temu 150 godina Opela. Majica treba da na najbolji način oslika Opelovu istoriju, tradiciju i revolucionarni duh. Treba da bude zabavna, atraktivna, moderna, da se savršeno slaže uz dizajn Opel automobila i da izražava suštinu kompanije Opel. Ona treba da ističe karakter Opelovog vozača i filozofiju brenda.

U sastavu Pret-A-Opel žirija su: Darko Kostić, Igor Todorović, Srđan Šveljo, Aleksandra Jeftanović, Jelena Nenadić i Irena Trifunović.

Pred učesnike novog ciklusa FotOpel takmičenja se postavlja zadatak da naprave fotografiju na temu 150 godina Opela. Fotografija treba da uhvati pravi trenutak iz Opelove istorije, ali i da šalje optimističnu i vedru poruku. Treba da bude maštovita, originalna, da budi sećanja, da oslikava karakteristike brenda i iskazuje suštinu njegovog dosadašnjeg, kao i budućeg postojanja.

FotOpel žiri čine: Miloš Nadaždin, Branko Baki Koljajić, Maja Petković Ivanović, Mihajlo Todorović, Jelena Blečić i Irena Trifunović.

Prilikom odlučivanja o pobedniku, žiri će vrednovati koliko radovi odgovaraju zadatoj temi, kreativnost i inovativnost pristiglih radova.

Više informacija na http://www.facebook.com/OpelRS

 

 

makonda-tracker