Košarkaš Dušan Kecman sa sinom Andrejem na Pampers Prvenstvu pelena

0
U klubu Radio S na Košutnjaku, organizovana je dodela nagrada za Pampers Prvenstvo pelena, gde su bebe demonstrirale sposobnosti dostojne pravih šampiona. Dvadeset pobednika, roditelja sa decom iz cele Srbije imali su priliku da budu deo ovog posebnog događaja
Dušan Kecman
Dušan Kecman

Tokom dva poslednja meseca, Pampers je izazvao mame da dokažu Olimpijski duh svojih mališana u takmičenju na Fejsbuk stranici Mamin svet. Roditelji su sada imali priliku da vide svet očima svoje bebe: za njih su specijalno dizajnirane stolice i jastuk velikih razmera, koji su pokazali sa koliko se izazova beba suočava svaki dan.

- Imao sam tu čast da budem njihov trener tokom Prvenstva pelena. Da odgovorim na vaše pitanje, od prvog dana pratim Andrejev rast i razvoj. Uz Pampers Active baby, on se kreće odlično, meni je veoma interesantno da gledam bebe kako čine toliko veliki napor u periodu između puzanja i hodanja.

To me je podsetilo na napore svih profesionalnih sportista, poput mene, na terenu. Zanimljiva mi je bila činjenica da bebe mogu hodajući da pređu 2, 65 km u danu. Vau! Moramo priznati da su pravi šampioni - izjavio je Dušan Kecman, promoter kampanje Pampers Olympic, a vaterpolista Nikola Rađen je dodao:

- Velika je stvar za mene i moju porodicu da budemo deo Pampers kampanje. Veoma sam srećan što sam danas zajedno sa mojim pobedničkim timom. Shvatio sam da je sloboda pokreta važna za svako dete.

Dosta se kreću svakog dana tokom igranja, ali za nas roditelje je dobro da izmišljamo neke nove igre u kojima mogu da se protežu ili da urade neku drugu vrstu vežbe koja će biti korisna u budućnosti. Učenje kroz igru i samo igranje je zabava za svako dete, ali takođe je i za mene opuštajuća aktivnost, bez obzira da li vaše dete jeste ili nije budući šampion – rekao je Nikola Rađen

 

 

makonda-tracker