Jelena Karleuša: Vasa Nestorović u kampanji za album Diva

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

saky

06-06-2012 19:51h
Boze pomozi nam! Kriza na sve strane, politicka i ekonomska nesigurnost, siromastvo (narocito ono duhovno), pa kao da nam to nije dovoljno ova izdaje "album", uz koji ide i iskakanje iz frizidera!

mile

07-06-2012 11:59h
Ovo je sve "zbogom pameti"!

Lela

06-06-2012 22:28h
Previse bespotrebnog prostora posveceno nekome ko i nije tako dobar pevac:((ja shvatam da vama skandalozna ,besramna ponasanja doticne prodaju tiraze ali shvatite nismo svi mi gradjani majke zemlje njeni postovaoci .za nekog reci da je pevacica podrazumeva posedovanje bar tog pevackog talenta!!!

Sandra

06-06-2012 23:36h
Dajte,ljudi,prestanite vec jednom da smarate s ovom spodobom i njenim albumom koji ce prodati u "rekordnih" 15 primeraka!Zbog nje i njoj slicnih se molim Bogu da jednom dodje dan kada ce ljudima koji su apsolutno netalentovani i nemaju blage veze s pevanjem biti zabranjeno da snimaju albume i da se javno bave muzikom.

dejan

06-06-2012 20:58h
ovaj decko je ruzan kao lopov.sramota za ljudski rod

Ja

07-06-2012 09:12h
Jedva cekamo!!!!!!!!!!! Stize diva!!!! Jelena prelepa si!

MIke

07-06-2012 09:13h
Koga ce ovo jos da interesuje??
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: