neobično

Ima decu i unuke iz prethodnog braka, a oni je – ne fermaju: Zašto kraljica Kamila nije deo porodične grupe?

0

Njen sin objasnio je ovu neobičnu situaciju.

Zašto kraljica nije deo porodičnog četa?
Zašto kraljica nije deo porodičnog četa?foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Kraljica Kamila ima blisku vezu sa svojom primarnom porodicom, posebno sa sinom Tomom Parkerom Boulsom, koji je veoma cenjen u njenom životu.

 

Njihov odnos je obeležen podrškom i zajedničkim trenucima, ali čini se da je Kamila sada izbačena iz porodičnog kruga komunikacije.

 

Naime, Tom je otkrio da se njegova majka ne nalazi u njihovoj WhatsApp grupi, a evo šta je posredi.

 

Kraljica Kamila nije se našla u porodičnoj WhatsApp grupi, ali to nije zbog nekog nesporazuma ili animoziteta.

 

Naime, kako je otkrio njen sin Tom Parker Bouls, njena "stara Nokija" jednostavno nije dovoljno moderna da podrži aplikaciju.

 

U intervjuu za "Woman & Home", Tom je govorio o porodičnom komunikacionom kanalu i istakao kako su on, njegova deca, sestra i rodbina u kontaktu putem WhatsApp-a, dok je njegova majka ostala izvan tog kruga zbog starog telefona.

 

– Imamo grupu — moja deca, sestra i rodbina. Ali moja mama i dalje koristi staru Nokiju, tako da ne može da se pridruži. Mislim da je to zbog bezbednosti – rekao je on.

 

Tom Parker Bouls objasnio je zašto se kraljica ne nalazi u grupnom četu
Tom Parker Bouls objasnio je zašto se kraljica ne nalazi u grupnom četufoto: Eddie Mulholland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ove reči dodatno naglašavaju koliko je važna sigurnost članova kraljevske porodice, s obzirom na to da se malo zna o uređajima koje koriste.

 

Uprkos tome, Tom nije mogao da stupi u kontakt sa svojom majkom dok je bila na turneji po Okeaniji sa kraljem Čarlsom, jer je bila prezauzeta. Da bi saznao kako je, morao je da prati vesti.

 

– Mnogo radi. Uvek je naporno radila, pa je još uvek tako, zovem majku, ona se ne javlja. Gledam na televiziji i pomislim: "Ah! Ona je na Džerziju."

 

Kraljica Kamila, koja je ranije bila u braku sa Tomovim ocem, takođe je poznata po svom strogom stavu prema korišćenju telefona za vreme obroka.

 

Kraljica ima svoja pravila
Kraljica ima svoja pravilafoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Navodno postaje "prilično ljuta" kada njena unučad izvadi telefone tokom večere, naglašavajući važnost zajedničkog vremena bez ometanja tehnologijom.

 

Kralj Čarls, prema izvorima, ne poseduje telefon i omogućava svom osoblju da preuzme njegove pozive. Majk Tindal zet princeze Ane, otkrio je 2018. godine da kraljevska porodica ima WhatsApp grupu.

 

– Ne bih rekao da smo na vrhuncu tehnologije, ali nekako je lakše koristiti WhatsApp  rekao je.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

 

makonda-tracker