da li ste znali?

"Slala mu je poruke na dan kada je umro": Poznata pevačica imala je posebnu istoriju sa 15 godina mlađim Pejnom

0

Nekada mu je bila mentorka.

foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES
foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Iznenadna smrt pevača Lijama Pejna u 31. godini potresla je svet, ostavljajući fanove i kolege u šoku.

 

Njegova tragična sudbina, koja se dogodila kada je pao sa balkona hotela "CasaSur Palermo" u Buenos Ajresu, ostavila je dubok trag na sve koji su ga poznavali.

 

Nikol Šerzinger, koja je bila deo njegovog muzičkog putovanja, takođe je osetila potrebu da mu oda počast.

 

Na Instagramu, Šerzingerova je objavila emotivnu posvetu povodom Pejnove smrti, izražavajući tugu i sećanje na zajedničke trenutke.

 

– Dragi Lijame, zauvek ću čuvati i ceniti vreme koje smo proveli zajedno, od trenutka kada je One Direction nastao pre petnaest godina, pa sve do pre nekoliko nedelja – napisala je uz fotografije na kojima su ona, Lijam i Keli Rouland.

 

– Bilo je divno raditi s tobom nedavno. Delili smo istu ljubav i strast prema muzici i zauvek ću se sećati značajnih i radosnih razgovora koje smo imali – dodala je pevačica.

 

U svom emotivnom obraćanju, Nikol je naglasila koliko je teško prihvatiti da Pejna više nema.

 

– Bilo je zaista teško obraditi činjenicu da nisi više ovde, ali sam zahvalna što sam poznavala tvoje ljubazno srce, divnu dušu i karakter – nastavila je.

 

– Doneo si mnogo radosti, svetlosti i smeha u živote onih koji su te zaista poznavali. Nedostajaćeš mi, prijatelju, i nosiću te u srcu. Moje misli i molitve su sa tvojom porodicom – zaključila je ona.

 

U avgustu je objavljeno da će Šerzinger, Rouland i Pejn učestvovati u novoj Netflix seriji "Building the Band" gde će Nikol biti mentor i sudija, dok će drugo dvoje pevača biti sudijei.

 

Na dan Pejnove smrti, nekadašnja frontmenka grupe "The Pussycat dolls" takođe je odala počast u emisiji Good Morning America.

 

Niiol je Lijamu bila mentor
Niiol je Lijamu bila mentorfoto: Profimedia

– Liam i ja smo bili prilično bliski, posebno jer smo nedavno zajedno radili na Netflixu. I tako, da, slomljena sam. Slomljena sam zbog Liama, njegove porodice, voljenih i prijatelja.

 

Njena posveta dolazi nakon što je kompozitor Endru Lojd Veber otkrio da je tog dana, kada je Lijam preminuo, upravo Nikol slala poruke Pejnu.

 

– Ona je, naravno, bila mentor Lijamu  kada je oformljen One Direction. Na dan kada je umro, još uvek mu je slala poruke, a uveče je saznala da je preminuo – otkrio je on.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek

 

makonda-tracker