Objavljen novi video klip sa snimanja filma Keti Peri

0
Samo mesec dana koliko je ostalo do objavljivanja koncertnog filma pevačice Keti Peri, objavljen je novi video klip sa snimanja ovog dokumentarca.
Keti Peri
Keti Peri

Keti Peri je najavila svoj prvi koncertni dokumentarni film Katy Perry: Part of Me koji će se u bioskopima u 3D tehnologiji pojaviti početkom jula ove godine. U filmu ćemo pored najboljih momenata popularne pevačice uživo imati prilike i da ispratimo situacije koje se događaju iza scene, kao i borbu, sumnje i neprestani rad koji prati ovako uspešnu karijeru i njenu California Dreams turneju. Pevačica je u nedavnom saopštenju o filmu izjavila da je prethodnih godinu i po dana opsesivno dokumentovala svoj život, kako na bini tako i van nje, i obećala fanovima da će je posle gledanja ovog dokumentarca zaista upoznati u potpunosti.

Koncertni film sa turneje na kojoj je Keti Peri promovisala svoj poslednji album Teenage Dream, Katy Perry: Part of Me 3D će biti premijerno prikazan ovog leta, a nazvan je po poslednjem singlu pevačice, pesmi koju je izvela na nedavnoj dodeli Grammy nagrada. 

Tijana Radovanović

makonda-tracker