Žarko Paspalj: Nadam se da ćemo se radovati i uz Jaffu sladiti u Londonu

0
Olimpijski komitet Srbije i kompanija Jaffa iz Crvenke, potpisali su u utorak petog juna ugovor o partnerstvu kojim se jedan od najomiljenijih brendova u Srbiji priključio sponzorskom pulu Olimpijskog komiteta Srbije Zajedno za London.

Na ovaj način, Jaffa je postala zvanični biskvit Olimpijskog tima Srbije. Tokom svečanosti koja je organizovana povodom potpisivanja ugovora o sponzorstvu, Aleksandar Poznanić, direktor marketinga kompanije Jaffa izrazio je veliko zadovoljstvo što će ova kompanija, sledeći moto Olimpijskih igara važno je učestvovati, biti u prilici da pruži svoj doprinos u učešću našeg Olimpijskog tima na igrama u Londonu. Potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Žarko Paspalj poželeo je dobrodošlicu novim partnerima u olimpijsku porodicu Srbije.

- Veliko je zadovoljstvo što i u samom finišu pred Olimpijske igre, podrška Olimpijskom Timu Srbije i dalje raste. Zahvaljujem se ljudima iz kompanije Jaffa, što su prepoznali sport kao pravo mesto za ulaganje, jer nema sumnje da naši najbolji sportisti, zaslužuju podršku najboljih. Verujem da će se ova saradnja realizovati na obostrano zadovoljstvo i da ćemo svi zajedno, imati povoda da se radujemo i uz Jaffu sladimo u Londonu – rekao je Paspalj. Potpredsednik OKS poklonio je gospodinu Poznaniću majicu Olimpijskog tima Srbije sa znakom  Jaffe i sloganom Zajedno za London

makonda-tracker