Čarli Šin se vratio razvratnom životu

0
Čarlijevi susedi se sve češće žale na buku i lude zabave koje popularni glumac organizuje svake noći u svom domu u elitnom predgrađu Los Anđelesa, Beverli Hilsu.
Čarli Šin, foto: Profimedia
Čarli Šin, foto: Profimedia

Nakon što je zbog života sa dve žene, konzumiranja alkohola i droga dobio otkaz i bio primoran da napusti snimanje popularne serije Dva i po čoveka, Čarli Šin je pokušao da krene sporijim tempom, ali mu to nije pošlo za rukom, te se nedavno opet vratio razuzdanom načinu života.

Iako je tvrdio da će pokušati da izgradi pozitivnu sliku o sebi i da ostavlja problematičnu prošlost iza sebe, ipak je sve ostalo samo na rečima jer susedi tvrde da je pored njega nemoguće živeti.

- Buka traje po celu noć. Automobili prepuni oskudno odevenih žena dolaze kasno noću i ostaju do sedećeg dana – rekao je jedan od Šinovih suseda za RadarOnline i dodao da ih dodatno uznemiruje to što okupljeni u Šinovom dvorištu po celu noć puše cigarete i glasno psuju.

Prema rečima Čarlijevih bliskih prijatelja, glumac se obično vrati lošem načinu života u nedostatku radnih obaveza.

- Završeno je snimanje njegovog novog televizijskog šoua. Čarli uvek posustane kad nema šta da radi - rekao je izvor blizak holivudskom glumcu.

 

Tijana Radovanović

 

makonda-tracker