Kim Kardašijan u skrivenoj kameri Eštona Kučera

0
Zvezda rijaliti programa Keepin’ up with the Kardashians, popularna Kim, još jedna je žrtva skrivene kamere Eštona Kučera, koju je do sada retko koja poznata ličnost izbegla.

Nakon petogodišnje pauze, poznati glumac ponovo se posvetio njegovoj autorskoj emisiji Punk’d čija je suština priređivanje raznih neprijatnih situacija poznatim ličnostima. Nakon mnogih koji su bili prevareni, Ešton je rešio da se našali i sa Kim Kardašijan.

Uz malu pomoć Skota Disika, supruga Kimine setre Kortni, Ešton je priredio Kim prevaru za pamćenje. Naime, Kim na jednoj benzinskoj pumpi prilazi čovek, predstavljajući se kao njen veliki fan i moli je za nekoliko zajedničkih fotografija. Kim to prihvata, ali drama nastaje kada Skot optužuje Kiminog obožavaoca za krađu novčanika, nakon čega dolazi do niza neprijatnosti, od dolaska milicije i hapšenja Skota, do velike iscenirane eksplozije koja Kim ostavlja bez daha!

Posle brojnih neprijatnosti koje su zadesile Kim, pojavljuje se domaćin emisije. Istog momenta Kimino zabrinuto lice zamenjuje osmeh.

- Ja sam Kim Kardašijan i upravo sam prevarena! – izgovorila je na kraju poznatu rečenicu.

Autor i domaćin emisije Punk’d, Ešton Kučer, započeo je snimanje skrivene kamere 2003. godine. 2007. napravio je pauzu, ali ove godine se vraća u punom sjaju sa novim, dobro osmišljenim epizodama.

Najavu za ovu epizodu emisije Punk'd možete pogledati na http://www.celebuzz.com/video-post/kim-kardashian-on-punkd/

Tijana Radovanović

 

makonda-tracker