Dru Barimor i Vil Kopelman: Venčanje iz snova

0
Američka glumica Dru Barimor udala se za svog verenika, tridesetčetvorgodišnjeg Vila Kopelmana u subotu uveče na svom imanju u Kaloforniji.
Dru Barimor i Vil Kopelman, foto Profimedia
Dru Barimor i Vil Kopelman, foto Profimedia

Zvezda filma Čarlijevi Anđeli udala se za njenog verenika, trgovca umetničkim delima Vila Kopelmana tokom vikenda na porodičnom imanju u Montesitu u Kaliforniji pred oko dve stotine gostiju. Par je razmenio zavete pod velikim šatorom tokom jevrejske ceremonije koju je vodio porodični rabin Kopelmanovih, piše E online.

Ceremonija venčanja održana je u bašti prepunoj cveća u kojoj su preovladavale ruže i ljiljani, a cvetne aranžmane dizajnirao je Gazebo Flowers. Nevesta je nosila romantičnu Chanel venčanicu, a venčanju je kumovala glumičina dugogodišnja prijateljica i koleginica Kameron Dijaz. Svim prisutnim gostima podeljene su korpe sa lokalnim delikatesima, uključujući vino, masline i tartufe.

Za tridesetsedmogodišnju glumicu ovo je treće venčanje. Prethodno je bila u braku sa vlasnikom bara Džeremijem Tomasom i komičarem Tomom Grinom. Oba braka su trajala manje od pet meseci. Dru i Vil očekuju njihovo prvo dete.

Tijana Radovanović

makonda-tracker