Vlada Vuksanović pobednik Survivora Kostarika

Ava Karabatić kao favorit publike je svojim glasom u veoma neizvesnoj borbi presudila da titulu jedinog preživelog i pedeset hiljada evra dobije Vladimir Vuksanović a ne Milan Gromilić
11
1 / 18 Foto: Marko Poplašen, Tv Prva

Vlada je glasove dobio od petoro članova Velikog veća: Ognjena, Martine, Ave, Radovana i Kristine. Isti broj glasova osvojio je i Milan, za njega su glasali Marko, Maja, Žare, Mia i Jelena, a dva glasa je za mnoge neočekivao dobio i Nikola Šoć (od Aleks i Nevena).

Pošto su po glasovima svojih saplemenika iz Kostarike Vladimir i Milan bili izjednačeni, o pobedi je mogao da odluči glas publike, ali ona je za svog favorita izabrala Avu Karabatić i tako dala šansu mladoj starleti da ponovo glasa, ali samo za Milana ili Vladu.

Ava je ostala verna sebi i svom anđelu čuvaru, kako je zvala Vladu sve ovo vreme i dala glas Vuksanoviću koji je tako postao pobednik četvrte sezone Survivora! Urlik oduševljenja prolomio se u studiju Prve srpske televizije kada je voditeljka Marijana Batinić pročitala njegovo ime.

Nakon svega, Sebastiajn Flajs postao je najveći gubitnik ovog šoua, jer nije dobio nijedan glas svojih dojučerašnjih drugara sa dalekog ostrva, iako je većim delom ovog rialitija bio možda i glavni favorit.

Spektakularni šou u studiju TV Prva otvorio je voditeljski par Povratka u civilizaciju, Milan Kalinić i Antonija Blaće, a potom su im se pridružili Andrija Milošević i Marijana Batinić koji su sa takmičarima boravili na Kostariki.

Atmosferu su dodatno zagrejali specijalni muzički gosti Toni Cetinski i Davor Jovanovć, pobednik muzičkog takmičenja Prvi glas Srbije koji je premijerno izveo pesmu Hipnoza, ali i Nataša Bekvalac koja je predstavila novi singl Pozitivna, kao i Severina Vučković koja je podigla publiku na noge sa novim hitom Italiana.

makonda-tracker