MAJČINIM STOPAMA

Krenula je njenim stopama, razvod roditelja joj je teško pao: Znate li koja poznata glumica je ćerka Radmile Živković?

0

Velika tuga uselila se u dom naše poznate glumice 

RADMILA JE IZ PRVOG BRAKA DOBILA BOJANU KOJA JE TAKOĐE GLUMICA
RADMILA JE IZ PRVOG BRAKA DOBILA BOJANU KOJA JE TAKOĐE GLUMICAfoto: Instagram / bambijana

Vest o iznenadnoj smrti naše poznate glumice Radmile Živković odjeknula je svim srpskim medijima. Žena posebne harizme, iznaredna glumca i veliki veseljak u privatnom životu Radmila je često mamila pažnju publike i medija. 

 

Iako je bila veoma poznata Radimla je o svom privatnom životu retko kad govorila. Ipak, ono što se zna jeste činjenica da je bila u braku sa našim poznatim snimateljem Predragom Bambićem, s kojim je dobila ćerku Bojanu.

 

Nakon razvoda Bojana je patila što oni više nisu u braku, ali i s ocem i s majkom je imala odličan odnos. Bojana je krenula stopama svoje majke i kao veoma mlada odigrala veliki broj uloga.

Šarmantnu glumicu mnogi pamte po ulozi odigranoj u filmu "Zona Zamfirova", gde je lik koji je odigrala bio nerazdvojan sa Zonom, koju je odglumila Katarina Radivojević.

 

Bojana 2003. godine završila Akademiju umetnosti, članica je ansambla Narodnog pozorišta, a osim u "Zoni Zamfirovoj", zapaženije uloge odigrala je u ostavrenjima “Jesen stiže, dunjo moja” i “Ulica lipa”.

 

Iako ne govori često o svom privatnom životu Bojana je jednom prilikom otkrila da je od malih nogu znala da će biti glumica:

 

BOJANA JE ĆERKA POKOJNE RADMILE ŽIVKOVIĆ
BOJANA JE ĆERKA POKOJNE RADMILE ŽIVKOVIĆfoto: Instagram / bambijana

Kada sam imala 17 godina počela sam intenzivno da razmišljam čime bih volela u životu da se bavim, otvarajući tako razne profesionalne "fioke", kao poslednju otvorila sam i onu u kojoj je bila gluma. Bojažljivo, budući da sam kao dete glumice i snimatelja odrasla u toj profesiji, znala sam šta ona sa sobom nosi, bez ikakvih iluzija. Pokušavajući tako da sebe vidim u raznim profesijama, shvatila sam da bi me najsrećnijom činila moja sadašnja profesija, i tako sam odlučila da spremim prijemni ispit i pokušam — ispričala je ona jednom prilikom u intervjuu za "Fashion & Lifestyle Magazine".

 

Bojani su joj roditelji bili jako velika podrška o čemu svedoči i veliki broj njihovih zajedničkih fotografija na Bojaninim društvenim mrežama. Ipak, kako kaže, oni su joj bili i najveći kritičari.

 

RADMILA JE I NAKON RAZVODA OSTALA U DOBRIM ODNOSIMA SA BIVŠIM SUPRUGOM
RADMILA JE I NAKON RAZVODA OSTALA U DOBRIM ODNOSIMA SA BIVŠIM SUPRUGOM foto: Instagram / bambijana

Bojana je jednom prilikom rekla da je jako srećna što joj je majka koleginica, ali da ipak želi svoju karijeru da gradi samostalno, te da put njene majke nema veze sa njenim.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Veliki intervju Radmile Živković 

 

makonda-tracker